in , ,

Fotografija Senada Hadžifejzovića i Marjana Mijalovića uzburkala duhove: “Dobro veče poštovani gledaoci, ovo je rat Savezu!”

Navijaći FK Mladost DK objavili fotografiju Senada Hadžifejzovića i Marjana Mijalovića

Strasti se ne smiruju nakon što je FK Mladost DK ostao bez licence za nastup u narednoj sezoni Premijer lige BiH.

Posljednji u nizu koraka napravila je Crvena Legija, navijači kakanjskog kluba, a njihovo današnje saopštenje prenosimo u cjelosti:

Dobro veče poštovani gledaoci. Ovo je rat!

Ovim je riječima gospodin Senad Hadžifejzović antologijski najavio rat u BiH, ovim istim riječima objavljujemo rat savezu korupcije i kriminala koji vodi prljavi rat protiv naše Mladosti!

Želimo da uputimo riječi zahvalnosti gospodinu Hadžifejzoviću i Mijajloviću na nedvosmislenoj podršci našem Klubu u borbi za pravdu. To je nešto što se od svakog čovjeka, a posebno od ova dva velikana BH novinarstva i očekivalo, ali nas je beskrajno oduševilo.

Pozivamo obojicu da nam ukažu čast i budu naši gosti u prvom kolu Premijer lige BiH sezone 2021/2022 u kojoj ćemo mi sigurno igrati, te molimo gospodina Hadžifejzovića da ugosti našeg predsjednika u svom Centralnom dnevniku Face TV kako bi cijela javnost saznala o čemu se radi u ratu saveza protiv Mladosti!

Ovo je ujedno i molba i poziv, vapaj za pomoć svim medijima u BiH da otvoreno stanu na stranu istine i pravde protiv nepravde, da stanu na stranu našeg Kluba jer je sada, nakon detalja koje smo svi saznali prethodnih dana, savršeno jasno da se radi o neviđenom nasrtaju saveza na našu Mladost.

Kad nepravda postane zakon, otpor postaje dužnost!”, stoji na Facebook stranici Crvene Legije uz priloženu fotografiju Marjana Mijajlovića i Senada Hadžifejzovića.

Kopredsjedavajući Američko-evropske inicijative Reuf Bajrović o prijetnjama iz RS: “Vlasti iz tog entiteta traže odavno da se OHR ugasi i ne treba preuveličavati”

Bh. firmi narudžbe počele stizati i iz dijaspore: “Benefiti od uvođenja robotizacije i automatizacije ogromni”