in ,

Jelena Karleuša u suzama na snimanju Zvezda Granda: “Djevojci ste isjekli krila”; Pokazali ste da me toliko ne volite i ne poštujete”

Kako odmiče takmičenje u Zvezdama Granda, sve je više uzbuđenja ali i nesuglasica

Kako odmiče takmičenje u Zvezdama Granda, sve je više uzbuđenja ali i nesuglasica.

Tako i najava prve epizode četvrfinala “Zvezda Granda” samo govori da nas očekuje brojni “verbalni ratovi” ali i odlično muzičko veče.

Tenzija  raste, a sukobi žirija postaju sve učestaliji, budući da nas par emisija dijeli do samog finala.

“Biće napeto, vidim ja. Devetoro nas napušta – najavio je Voja Nedeljković i tom rečenicom nas uveo u pravi spektakl iznenađenja.

Kako očekivanja takmičanja i njihovih mentora postaju sve veća, tako se borba zaoštrava. Jedna od njih dovešće do ruba živaca Jelenu Karleušu koja na snimanju nije mogla da se suzdrži.

Iako važi za čeličnu ladi i ženu bez dlake na jeziku, ona nije ostala imuna na “nefer glasanje” šestorke u žiriju koje je “izbacilo” njenu kandidatkinju iz takmičenja, što ju je na kraju dovelo do suza.

“Jelena plače zbog vas! Tvrdim da ste djevojci koja jedina može da bude zvijezda, isjekli krila na najgluplji mogući način. Pokazali ste da me toliko ne volite i ne poštujete – rekla je Jelena kroz suze, dok su je kolege demantovale tvrdeći da nije tako.

Najava šta nas očekuje:

Nihad Čolpa pozvao Tužilaštvo BiH da procesuira Dodika zbog ‘državnog udara’

Vijeće ministara donijelo odluku: Konačno su olakšani uslovi za ulazak stranaca u Bosnu i Hercegovinu!