in ,

Kandidati u Zvezdama Granda raspametili žiri: Lom, zabava i penjanje na stol? “Nema dalje, carevi ste!”, vikala je Marija

Pored toga što su kandidati dobili maksimalan broj glasova, žiri je vikao da obojica treba da prođu direktno i da nijedan nije za baraž

Nastup u kome su se susreli Srđan Stanić(18) iz Milijevog tima i Jusuf Šingoli (20) kandidat Ane Bekute, bio je više nego zanimljiv jer su kandidati odabrali da pjevaju istu pjesmu.

Ovako nešto se dugo nije desilo u takmičenju, pa su članovi žirija oduševljeno zaigrali uz one interpretacije hita Ljube Aličića “Nekada smo ti i ja”.

Pored ove pjesme Srđan je pjevao i “Prosio bih te” Šabana Šaulića, a Jusuf  “Idi iz mog grada” Džeja Ramadanovskog.

Pored toga što su kandidati dobili maksimalan broj glasova, žiri je vikao da obojica treba da prođu direktno i da nijedan nije za baraž.

Saši Popoviću je predložio da prije nego što donesu bilo kakvu odluku, puste još jednom matricu, a da kandidati naizmenično pjevaju.

“Ovako nešto se nikad nije desilo – rekao je Saša – Parovi su napravljeni još prije dva mjeseca i ja pojma nisam imao tada da će oni odabrati istu pjesmu. A njih dvojica nisu znali da će pjevati jedan protiv drugog.

Žiri se pitao kako će podijeliti pjesmu i da li se neće zbuniti, ali Popović je rekao kako će im on davati znak.

Marija im je doviknula da ih ohrabri – Momci prolazite sigurno, ovo je sada zabava samo, da znate!

Matrica je puštena ponovo, kandidati su zagrljeno zapjevali, a onda je nastao lom!

Jelena se popela na sto, Marija je bila zadužena za teatralne efekte, a Snežana i Viki su oduševljeno aplaudirale. I ostali članovi žirija su se pridružili veselju.

“Nema glasanja! Obojica idu dalje – kategoričan je bio Saša., dok su članovi žirija dobacivali – Bravo Sale!

Bosanac je izašao na scenu da čestita kandidatima, pa izjavio – Morao sam malo da glumim Milija, ali narodnjaci su zakon.

– Momci, nema dalje, carevi ste – dodala je Marija.

Svi su se složili da će ovo biti najteže finale ikada.

Bakir Izetbegović na televiziji uživo poručio Čoviću i Dodiku: “Nikada se RS neće odcijepiti, a Herceg-Bosnu više ni HDZ ne spominje!”

Fata Orlović

Nana Fata Orlović progovorila o nepoštivanju odluke Evropskog suda i otkrila grozne detalje: “Kako ih nije sramota?” “Ima i stranaca koji podržavaju drugu stranu!”