in

LIJEPE VIJESTI DOLAZE IZ ZENICE Legendarni Tešnjak Muris Tigar Jabandžić izabran za predsjednika NSZDK

Tako da je novi predsjednik NSZDK u naredne četiri godine Muris Jabandžić-Tigar iz Tešnja

Danas u 10 sati počela je sjednica Skupštine NSZDK, na kojoj se bira novi predsjednik, članovi izvršnog odbora, te delegati za Federalni i krovni savez.

Nakon mnogih diskusija i određenih nepravilnosti, usvojen je i dnevni red, a svi kandidati koji ispunjavaju uslove vraćeni su na liste, a prvo se izabrao novi Izvršni odbor NSZDK, a zatim i predsjednik ovog kantonalnog saveza.

U izvršni odbor NSZDK izabrani su Muris Jabandžić, Hajrudin Alić, Mirza Spahić, Tarik Hadžimahmutović, Stipo Slišković, Nebojša Nikolić, Emir Zaimović, Vejsil Ašlama, Adnan Bajrić, Admir Zilkić i Osman Baćinović.

Budući da nisu dobili potreban broj glasova Mensur Mušija i Muamer Bureković otpali su iz utrke za predsjednika NSZDK, tako da je novi predsjednik NSZDK u naredne četiri godine Muris Jabandžić-Tigar iz Tešnja, kojeg su izabrali jednoglasno.

Svakako da je ovo veliko iznenađenje, jer su mnogi očekivali da će pobjedu odnijeti Mensur Mušija, ali voljom delegata, izabran je Muris Jabandžić uvjerljivo, dok Mušija i Bureković nisu prošli ni u Izvršni odbor NSZDK – piše sportsport.ba.

Predivna porodična priča dolazi iz Jelaha!

Smrad ispred Šabanove kuće nepodnošljiv: Šaulićev brat otkrio u kakvom stanju je njegov dom u Šapcu!