in , , ,

Nevjerovatni prizori: Na hiljade ljudi stiglo na koncert Mahira Mulalića, pobjednika Zvezda Granda

Gračanica je konačno dočekala Mahira Mulalića.

Foto: Radio Gračanica

Gračanica je konačno dočekala Mahira Mulalića.

Građani Gračanice okupili su se večeras na platou ispred Gradske uprave kako bi dočekali pobjednika takmičenja “Zvezda Granda” Mahira Mulalića, koji večeras održava koncert kojim će proslaviti ostvareni rezultat.

Koncertu će prisustvovati i njegove kolege iz takmičenja, ali i njegova mentorica Marija Šerifović te pobjednica prošle sezone takmičenja, Džejla Ramović.

Na platou ispred gradske uprave Gračanice gdje je postavljena bina na kojoj će nastupiti Mulalić okupio se znatan broj građana koji su došli da podrže i proslave pobjedu svog sugrađanina.

Kako se moglo vidjeti na objavama na Instagramu, u Gračanicu su sa Mahirom stigli i Marija Šerifović, Džejla Ramović i Amel Ćurić, koji su vrijeme prije koncerta proveli sunčajući se i uživajući na bazenu.

Također, na zvaničnom Instagram profilu “Zvezda Granda” mogle su se vidjeti Mahirove kolege iz takmičenja kako pristižu na plato gdje će se održati koncert.

Ranije tokom dana Mahiru je organizovan doček i u Gradskoj upravi Gračanice, koju je posjetio u pratnji mentorice i kolegice Ramović.

Gradonačelnik Nusret Helić ugostio je mladog pjevača u svom kabinetu i tom prilikom mu uručio i novčanu nagradu.

Dijaspora je ponosna: Mladić iz BiH oduševio Švedsku, pogledajte kako je Jasmin Osmanović spasio ženu iz požara!

Fantastična atmosfera na pobjedničkom koncertu Mahira Mulalića iz Zvezda Granda u Gračanici: Džejla Ramović izazvala posebnu emociju…