in , ,

Objavljen snimak: Muškarac koji je pokušao ući u prostorije FACE televizije predat Tužilaštvu KS

Muškarac koji je sinoć probao ući u prostorije FACE TV-a u Sarajevu te je ranije prijetio novinarima ove redakcije, predat je Tužilaštvu Kantona Sarajevo

Muškarac koji je sinoć probao ući u prostorije FACE TV-a u Sarajevu te je ranije prijetio novinarima ove redakcije i vlasniku i uredniku Senadu Hadžifejzoviću, predat je Tužilaštvu Kantona Sarajevo na dalje postupanje.

Policijski službenici MUP-a KS su, nakon prijave S.H. zbog ugrožavanja sigurnosti, uhapsili muškarca inicijala A.H. (1981.) iz Sarajeva koji se sumnjiči da je sinoć probao ući u prostorije FACE TV-a, a da je ranije slao prijetnje smrću zaposlenima na ovoj televiziji.

Kako je potvrdila portparolka Tužilaštva KS Azra Bavčić, nad njim je izvršena kriminalistička obrada u Ministarstvu unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo te je predat u nadležnost Tužilaštva KS koji će, nakon što ga u zakonskom roku od 24 sata ispita postupajuća tužiteljica, odlučiti o daljim mjerama prema osumnjičenom.

Vlasnik i direktor Face TV-a Senad Hadžifejzović je sinoć u svojoj emisiji otkrio da je i njemu i njegovoj porodici prijećeno te da je ranije doživio fizički napad.

Snimak predavanja u nadležnost Tužilaštva KS je objavio Klix. Pogledajte ga ispod.

Više vijesti pronađite OVDJE.

Dragan Lukač se oglasio nakon potvrđivanja optužnice zbog incidenta s Draškom Stanivukovićem: “Nema nikakve povrede koju je on iznio, ja bih sada trebalo da kažem da je tužilaštvo korumpirano”

Građani se okupili: Ispred sarajevske zgrade Bosmal u toku je skup podrške Senadu Hadžifejzoviću