in ,

ONA JE BILA VANJA KNEŽEVIĆ SVOG DOBA: Milica Pavlović iskritikovala žiri šoua Zvezde Granda

Podsjetimo, pjevačica je započela karijeru u istom TV formatu, a komentari koje je pjevač Dragan Kojić Keba iznio na njen račun u to doba postali su tema oštrih polemika

Drama vezana za Vanju Knežević, koju je produkcija diskvalifikovala iz Zvezda Granda nakon što je na društvenim mrežama djelila uvredljive komentare na račun žirija ovog muzičkog talent šou-programa, kao i zbog njenih optužbi za psihičko nasilje, posebno je dirnula Milicu Pavlović koja je svojevremeno bila u njenoj koži.

Podsjetimo, pjevačica je započela karijeru u istom TV formatu, a komentari koje je pjevač Dragan Kojić Keba iznio na njen račun u to doba postali su tema oštrih polemika.

“Ja bih savjetovala sve kandidate kroz moj primjer. Ja sam ojačala tako što sam naučila prioritete u datom momentu. Ja sam se prvi put susrela sa tako nečim i imala veliki problem da razgraničim – ispričala je Milica za IDJHOT.

“Ja smatram da za mene nisu bili u pravu. Samoj sam sebi rekla: Milice, ti ćeš to svojim radom dokazati. Samu sam sebe grizla za jezik. Najjaču reklamu na svjetu dajem Kebi, koji je meni odvratne komentare izgovarao, a sam njemu odgovarala sa pjesmom I will always love you, dodala je.

“U sebi kad se okrenem i vraćam se ka toj stolici, i tebi i svima sličnima tebi koji tako mislite o meni, ja ću dokazati ko sam i šta sam. Ja sam ovdje zbog ove publike koja mene podržava, koja aplaudira, vrišti, koja mi traži autogram i ja imam viđenje svoje i cilj. Neće mene slomiti taj komentar. Htjela sam da mu poručim da sam radosno dijete koje tako vidi muziku i mene sve to boli – istakla je pjevačica.

“Ne bih se složila sa načinom na koji interpretiruju svoja mišljenja – poručila je Milica na račun komentara članova žirija.

Otkriveno šta su Senad Hadžifejzović, Aleksandar Vučić i Ana Brnabić dogovorili na večeri u Beogradu

Sašu i Dejana Matića svi dobro znate, a ovo su njihove prelijepe supruge koje se rijetko eksponiraju u javnosti!