in ,

Opšta frka u Sarajevu: Emir Hadžihafizbegović podnio tužbu protiv Ahmeda Imamovića

Nakon što je režiser Ahmed Imamović pisao Vladi FBiH i Vladi KS tražeći razrješenje Emira Hadžihafizbegovića sa pozicije člana Fondacije za kinematografiju, glumac i direktor Kamernog teatra 55 odlučio je obratiti se javnosti

Nakon što je režiser Ahmed Imamović pisao Vladi FBiH i Vladi KS tražeći razrješenje Emira Hadžihafizbegovića sa pozicije člana Fondacije za kinematografiju, glumac i direktor Kamernog teatra 55 odlučio je obratiti se javnosti.

– U povodu iznesenih laži koje u medije plasira građanin Ahmed Imamović, obavještavam javnost da sam protiv istog podnio krivičnu prijavu putem svog advokata na Opštinskom sudu u Sarajevu.

– Neistine koje iznosi građanin Imamović nemaju nikakve veze sa mojim članstvom u Upravnom odboru Fondacije za kinematografiju jer ja nemam nikakvu političku funkciju, osim što sam član jednog od organa stranke SDA, i stoga nisam u sukobu interesa kao član Upravnog odbora Fondacije za kinematografiju. Svoje laži i klevete građanin Imamović morat će dokazati na sudu – stoji u saopćenju Hadžihafizbegovića.

ČITAJTE I OVO: Mijatović bacio rukavicu u lice svima: Šta je problem da Šarović, Borenović i Nešić kažu: “Da, Bosna i Hercegovina je moja država”

Vlada SAD donirala komandna vozila institucijama civilne zaštite u BiH

Gasi li se Demokratska fronta? Željko Komšić najavio: “Razgovaramo o programu sa ciljem formiranja jednog novog političkog subjekta”