in ,

Ovo je nasmijalo mnoge, mi plačemo od smijeha: Dragan Čović predložio građanima plaćanje jedne marke za televiziju tzv. Herceg-Bosne

Mnogi pa tako i redakcija našeg portala su se iz srca nasmijali nakon današnjeg pomalo nevjerovatnog prijedloga Dragana Čovića

Mnogi pa tako i redakcija našeg portala su se iz srca nasmijali nakon današnjeg pomalo nevjerovatnog prijedloga Dragana Čovića.

“Jedna marka za hrvatsku porodicu ne znači puno, ali znači razvoju televizije Herceg-Bosna (tzv. op. a.), kazao je predsjednik Hrvatskog narodnog sabora Dragan Čović”, iznoseći svoj prijedlog na današnjoj sjednici HNS-a.

Naime, Čović je poručio kako razmišljaju o tome da se uz račune za električnu energiju priloži i stavka za tzv. RTV HB.

On je kazao kako bi se time osnažila televizija, sadržajno i kadrovski.

“Niko nam ništa nije poklonio kao Hrvatima. Nikad nam niko neće ništa pokloniti. Podjele su luksuz. Trebamo zbiti redove da zajedništvo bude primarna zadaća svih nas. Osobito u godini kad moramo izmijeniti Izborni zakon i Ustav”, rekao je Čović.

Pratite i nas Facebooku klikom na OVAJ LINK.

Vojin Mijatović traži od Vlada RS i FBiH da uplate finansijsku pomoć građanima: “Doznačiti po podnesenom zahtjevu i izvršenoj provjeri po 100 KM”

Popularna TV voditeljica Sanja Kužet otkrila nepoznate detalje iz svog života: Priznala da se nije bilo lako istaći u emisiji “Zvezda Granda”