in , ,

Prepoznajete li poznatog Bosanca na fotografiji koja je dobila preko 9000 lajkova u jednom danu? Danas je poznati voditelj i glumac

“Želim vam sretan povratak u školske klupe i da vas sreća prati”, poručio je Enis školarcima. Fotku je lajkalo već oko 9.000 ljudi, a dobio je i gomilu komplimenata.

“Želim vam sretan povratak u školske klupe i da vas sreća prati”, poručio je Enis školarcima. Fotku je lajkalo već oko 9.000 ljudi, a dobio je i gomilu komplimenata.

Roditelj Enis Bešlagić povodom prvog dana nove školske godine objavio je fotku koja je nastala kada je on išao u osnovnu školu.

Enis ne objavljuje često fotografije iz mlađih dana, pa je ovaj njegov potez iznenadio pratitelje.

“Želim vam sretan povratak u školske klupe i da vas sreća prati”, poručio je Enis školarcima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

Fotku je lajkalo već oko 9.000 ljudi, a dobio je i gomilu komplimenata. “Srce drago”, “Ovo zaista zaslužuje lajk”, “Super si, nema što”, “Jao dječaka”,”Osmijeh govori više od hiljadu riječi”, “Preslatka slikica” pisali su mu pratitelji.

Podsjetimo, Enisa Bešlagića gledamo u RTL-ovoj seriji “Blago nama” u ulozi Jadranka, a uskoro će voditi i novu sezonu showa “Superpar”. Nedavno se u intervjuu osvrnuo na odgoj svoje djece i izrazio strah od onoga što se mladima ostavlja u naslijeđe na ovim prostorima.

– I oni, koji nisu roditelji, plaše se za budućnost omladine koja razmišlja gdje će i kako će živjeti, posebno ovdje na ovim prostorima kojima ostavljamo samo odnos prema prošlosti, ne dajući im ništa u budućnosti, nikakav pogled, nikakvu pruženu ruku. Samo govorimo tko je koga ubio. Ostavljamo im jedno zlo iza nas koje dolazi.

Mislim da bi svatko trebao pogledati film ”Quo vadis, Aida” koji zaista na kraju ostavlja tu jednu nadu i ljudskost za generacije koje dolaze, za djecu koja su došla, koja su nerođena, a koju mi već, nažalost, osuđujemo da pripadaju ovim ili onim, svrstavamo ih u grupe. Sami smo tome krivi. Mislim da smo se svi zatvorili pretjerano i da nam treba više otvorenosti, pristupačnosti, razbijanja predrasuda, kako svojih, tako i tuđih – rekao je Bešlagić.

Ne odvaja se od njega: Džejla Ramović objavila novi video, fanovi saglasni: “Preslatki ste”

Bakir Izetbegović u svom maniru poručio: “Zaustaviti odlazak mladih da se ne pretvorimo u zemlju staraca”