in , ,

Senad Hadžifejzović poslao brutalno iskrenu poruku mladima: “Ako vas uvedu u rat, neka vam vođe budu majčini, a ne tatini i babini sinovi!”

Jedini njegov ratni angažman je bio da spašava Bošnjake i Hrvate od svojih”, poručio je Senad Hadžifejzović mladima.

“U prošlom ratu nisu ratovali ni Izetbegović ni Dodik ni Čović. Bakir je bio sa babom u kabinetu i trezoru. Čović je bio direktor i zapošljavao logoraše bošnjake, džabe. Dodik je trgovao i po Srbiji i po Bosni. Jedini njegov ratni angažman je bio da spašava Bošnjake i Hrvate od svojih”, poručio je Senad Hadžifejzović mladima.

– Da vam kažem da nijedan sin nijednog predsjednika jugoslovenskih država ili ratnog vođe nije ratovao. Bakir, Alijin, u kabinetu. Marko, Miloševićev pravio lunapark u ratu, Miroslav i Stjepan, Tuđmanovi sinovi uz tatu u ratu, Darko, sin Ratka Mladića u Beogradu, na sigurnom. Saša, sin Karadžićev ni blizu fronta. Miloš i Njegoš, sinovi Krajišnika sklonjeni od rata. A, svi su bili vojni obveznici, podsjetio je Hadžifejzović.

Sada bi sinovi, biološki i politički na čelo kolone, da budu ratne vođe? Ja znam najmanje sto porodica čiji su sinovi jedinci poginuli. Znao sam majke koje su u ratu izgubile i po 6 sinova. Vi, mladi, sinovi moji, poslušajte, ne idite za sinovima. Ako vas natjeraju, onda za vođe birajte majčine sinove a ne tatine i babine sinove! – poruka je Hadžifejzovića.

Pogledajte…

ČITAJTE I OVO: Nebojša Vukanović šokirao Senada Hadžifejzovića: “Milorad Dodik je hrvatski igrač!”

Bh. intelektualci pisali Joe Bidenu: “Politički establišmenti Srbije i Hrvatske” konstantno podrivaju suverenitet BiH!

Supruga Hasana Salihamidžića na udaru javnosti u Njemačkoj: “Vrijeđaju nam kompletnu porodicu!”