in , ,

Senad Hadžifejzović se kroz suze obratio građanima koji mu pružaju podršku ispred prostorija Face televizije: “Nećete nas obezglaviti”

Senad Hadžifejzović večeras je izašao pred građane koji su se okupili ispred zgrade Bosmal u znak podrške najpoznatijem bh. novinaru

Senad Hadžifejzović večeras je izašao pred građane koji su se okupili ispred prostorija Face televizije i zgrade Bosmal u znak podrške najpoznatijem bh. novinaru.

Brojni građani, neki novinari, ali i pojedini doktori okupili su se kako bi izrazili podršku cijeloj ekipi Face televizije.

Pritisci na Hadžifejzovića kulminirali su sinoć nakon što je muškarac pokušao upasti u prostorije njegove televizije, koji je danas i uhapšen.

Hadžifejzović je večeras izašao pred okupljene građane istakavši da neće podleći pritiscima.

Obratio se prisutnima kroz suze.

“Nećete nas obezglaviti, jer mi imamo svoje glave i imamo pamet”, kazao je Hadžifejzović aludirajući na isprane mozgove bh. javnosti i pritiske politike na medije.

“Kasno sam saznao za ovaj skup, bio sam radikalno protjeran. Ovaj napad na Face TV, smatram i napadom na mene, na vas, na novinarstvo, na slobodu govora. Onima koji ne znaju, smeta onaj koji nešto zna, koji ima svoj mozak, a ne razmišlja njihovom glavom”, poručio je to večeras na početku Centralnog dnevnika Hadžifejzović.

Pogledajte snimak koji je u međuvremenu objavila Face televizija.

Građani se okupili: Ispred sarajevske zgrade Bosmal u toku je skup podrške Senadu Hadžifejzoviću

Tanja Topić nakon napada Dodika i Senad Hadžifejzović poslije pokušaja upada, o pritiscima na medije: “Moramo se oduprijeti zajedno. Čuvajte se i budite dobri”