in , ,

Skandalozna proslava Nove godine prenerazila je cijeli Balkan: Pred djecom pucali iz kalašnjikova, hvalili se novcem

U vrijeme dok je Hrvatska tugovala duboko potresena tragedijom izazvanom zemljotresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, svaka je pretjerana proslava Nove godine bila neumjesna

U vrijeme dok je Hrvatska tugovala duboko potresena tragedijom izazvanom zemljotresom u Sisačko-moslavačkoj županiji, svaka je pretjerana proslava Nove godine bila neumjesna, a ono što se dogodilo u Lici moglo bi se nazvati čak i drski neobuzdanim ponašanjem.

U svakom slučaju u njoj je bilo elemenata krivičnog djela, jer su učesnici, osim pirotehnike koristili i vatreno oružje. Policija je intervenisala na osnovu videosnimaka koje su se pojavile na društvenim mrežama i dosta jasno dočaravaju kako je to izgledalo.

Oglasili su se i iz PU ličko-senjske, izvršili su kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakom iz Perušića i 27-godišnjakom s područja Gospića zbog osnova sumnje da su počinili krivična djela nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

– Postupajući po snimku koji se pojavio na jednoj društvenoj mreži, policijski službenici su u sklopu kriminalističkog istraživanja izvršili pretrage na više lokacija na području Perušića i Gospića, te su kod 27-godišnjaka s područja Gospića pronašli automatsku pušku, 81 komad streljiva za tu pušku i šest bombi, koje je neovlašteno posjedovao. Također je utvrđeno da je u novogodišnjoj noći u Perušiću neovlašteno pucao iz vatrenog oružja, tj. iz automatske puške – kažu u policiji – prenosi Jutarnji.

Zašto je Željko Komšić zatražio vanrednu sjednicu Predsjedništva BiH?

NEZAPAMĆENA SRAMOTA U SAMOM CENTRU BEOGRADA Pogledajte kako razjareni mladić maltretira komunalnog radnika!