in , ,

Šokantna ispovijest Senada Hadžifejzovića u Centralnom dnevniku: “Isti onaj napadač kojeg je sutkinja Sazdovski oslobodila, danas je pratio mog najmlađeg sina, prišao mu…”

Bez sumnje, Hajdarević je pratio mog sina i njegovo malo društvo svjesno i sjeo do njega – ispričao je Hadžifejzović te iznio druge detalje

U posljednjem izdanju Centralnog dnevnika Senad Hadžifejzović je javno objavio da je Abdulah Hajdarević, koji je nedavno osumnjičen za prijetnje i napad na bh. novinara i Face TV, a potom oslobođen tih sumnji, pratio njegovog najmlađeg sina i njegovo društvo.

– Mom najmlađem sinu, četrnaestogodišnjaku, danas je ispred BBI centra prišao i metar od njega sjeo Abdulah Hajdarević, osoba koja je prošle subote pokušala upasti u našu televiziju, a kojeg je sutkinja Jasmina Sazdovski pustila na slobodu. Nije mu odredila pritvor… Bez sumnje, Hajdarević je pratio mog sina i njegovo malo društvo svjesno i sjeo do njega – ispričao je Hadžifejzović te iznio druge detalje.

Pogledajte šta je poručio Senad.

Ovo su prve riječi nane Fate Orlović nakon rušenja crkve u njenom dvorištu: “Dvadeset godina sam iscrpljena, a danas mi je najgore”

Tužilaštvo BiH se oglasilo o rušenju crkve u dvorištu nane Fate Orlović