in , ,

Stravična nesreća na autoputu u Hrvatskoj, mnogo poginulih i povrijeđenih!

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 3 sata na auoputu A3 kod Okučana u Hrvatskoj

Foto: Index.hr

Stravična saobraćajna nesreća dogodila se sinoć oko 3 sata na auoputu A3 kod Okučana u Hrvatskoj, a poginule su četiri osobe, a ima i povrijeđenih.

Policija javlja kako je u 3:12 u Operativno-komunikacijskom centru Policijske uprave brodsko-posavske zaprimljena dojava o saobraćajnjoj nesreći na autoputu A3, na sjevernoj strani u blizini Okučana.

Policijski službenici su odmah upućeni na mjesto događaja, gdje su potvrdili istinitost dojave te utvrdili da se prevrnuo kamion registracijskih oznaka Srbije koji je prevozio sijeno. Prema prvim potvrđenim informacijama, četiri osobe su smrtno stradale, dok je više osoba povrijeđeno.

Povrijeđene osobe su zbrinute u bolnicama u Novoj Gradiški, Slavonskom Brodu i Pakracu.

Stradali su bili u tovarnom prostoru

U toku su osiguranje mjesta događaja i obavljanje uviđaja kako bi se utvrdili činjenice i okolnosti pod kojima se dogodila saobraćajna nesreća te identitet stradalih i povrijeđenih osoba, koje su se prema prvim informacijama nalazile u tovarnom prostoru teretnog vozila, tegljača s prikolicom.

Po autocesti su ostale rasute bale sijena.

Nakon obavljenog očevida, Policijska uprava brodsko-posavska izvijestit će javnost o svemu utvrđenom, poručili su iz policije.

Snijeg, Ilustracija

BABINE HUKE Meterolozi najavljuju kada stiže toplije vrijeme?

Načelnik Neuma: “Prema informacijama kojim raspolažem, hoteli bi svoja vrata trebali otvoriti od 1. maja”