in ,

TAKO BLIZU Izgubio 32 hiljade maraka zbog filma ‘Metastaze’

Ranko je stoga osvojio 32.000 kuna te vrući stolac prepustio pobjedniku igre “Najbrži prst”, Javoru Vouku Kamenskom

U sinoćnjem Milijunašu dva su takmičara stigla do pitanja za 125.000 kuna (oko 32 hiljade KM) na koja su ponudila netačne odgovore, a posljednja ovosedmična natjecateljica imat će priliku svoj pohod na milion kuna (oko 260 hiljada KM) s dva preostala džokera nastaviti sljedećega četvrtka kada kviz otvara pitanjem za 32.000 kuna (oko 8.200 KM).

Ovo izdanje popularnog game-showa, pitanjem za 125.000 kuna, otvorio je Ranko Čop, Riječanin s velikogoričkom adresom, koji je sve džokere iskoristio u prošloj emisiji.

Nesklon odustajanju, netačno je odgovorio rekavši da je 9 najveći broj punata koji alkar teorijski može postići u tri trčanja. Ponuđeni odgovori bili su i 15, 18 te 21, a točan je 18 punata. Naime, pogodak u sridu nosi tri punta. No, ukoliko alkar pogodi i odbaci alku, a zatim je ponovno dočeka na koplje, tada mu se na broj punata dobivenih pogotkom u sridu dodaju još tri dopunska punta.

Ranko je stoga osvojio 32.000 kuna te vrući stolac prepustio pobjedniku igre “Najbrži prst”, Javoru Vouku Kamenskom.

Specijalizant psihijatrije iz Zagreba s trenutačnom adresom u Varaždinu pomoć znalaca zatrebao je na pitanju za 16.000 kuna (oko 4.100 KM). Upitao ih je u kojoj su bitki Oktavijan i Antonije 42. pr. Kr. pobijedili Bruta i Kasija. Je li riječ o bitki kod Luke, kod Filipa, kod Marka ili kod Tome? Prethodno je ustvrdio kako bi eliminirao ponuđene odgovore kod Marka i kod Tome te da mu najviše “zvoni” kod Filipa. Znalac Ivan potvrdio je kako je riječ o bitki kod Filipa.

Za dvostruko viši iznos trebao je odgovoriti je li Ed Sheeran snimio pjesmu Sing, Shape of You, Photograph ili Perfect kao “duet” s Beyoncé i kao “simfoniju” s Andreom Bocellijem. Iako ga je vukla pjesma Sing iskoristio je džokera “zovi” koji je znao da je riječ o pjesmi Perfect.

Natjecatelj je tačno odgovorio na sljedeće pitanje za 64.000 kuna (oko 16.500 KM) rekavši da je pretposljednji prorok islama rođen u Betlehemu.

Koji lik iz Metastaza riječima “Sava, Krpa, Sava, Sava!” kolegu u zločinu upozorava na opasnost, glasilo je pitanje za 125.000 kuna, uz ponuđena imena Filip, Kizo, Mrtvi i Dejo.

Nedavno je pogledao film, istaknuo je dodavši i da bi to mogao biti Kizo. No, Javor je kviz također napustio s osvojenih 32.000 kuna jer je nakon upotrijebljena džokera “pola-pola” i preostalih imena Kize i Deje netačno ponudio ono Kizino. Tarik je potom dodao i da je u kazališnom uprizorenju temeljenu na hvaljenu literarnu predlošku Ive Balenovića utjelovio Mrtvog.

Posljednja večerašnja natjecateljica Zrinka Car kvizaški stolac grijala je do tačnoga odgovora za 16.000 kuna.

Liječnica koja je rodni Dubrovnik zamijenila Varaždinom na tom je putu iskoristila džokera “zovi” na 8. pitanju ne bi li saznala koja zamišljena polukružnica prolazi kroz Zagreb.

16. podnevnik, rekao je džoker (a ne 16. polutnik, 16. usporednica niti 16. obratnica), zahvaljujući kojem je osvojila 8.000 kuna i krenula dalje. Idućeg četvrtka emisiju otvara pitanjem za prelazak drugoga praga, pišu 24sata.hr.

Utakmica u Zenici: Selektor Ivaylo Petev najavio ko će igrati protiv Kostarike i obradovao navijače Zmajeva!

Sjajni Ibrahim Šehić potpuno otvoreno priznao: “Selektor nas je sjajno pripremio za Finsku, svi će dati maksimum protiv Kostarike”