in , ,

U Doboju odobreno otvaranje vreća nakon ponovljenih izbora

Centralna izborna komisija (CIK) BiH danas je na hitnoj sjednici odobrila Gradskoj izbornoj komisiji Doboj otvaranje vreća sa glasačkim materijalom

anadolija

Centralna izborna komisija (CIK) BiH danas je na hitnoj sjednici odobrila Gradskoj izbornoj komisiji Doboj otvaranje vreća sa glasačkim materijalom radi pravilnog objedinjavanja utvrđenih rezultata sa biračkih mjesta u Osnovnoj izbornoj jedinici u ovom gradu.

Dobojskoj GIK odobreno je otvaranje 15 vreća sa glasačkim materijalom i pravilno utvrđivanje izbornih rezultata sa tri biračka mjesta za gradonačelnika i sa 12 biračkih mjesta za Skupštinu grada, saopšteno je iz CIK-a.

Predsjednik dobojskog GIK-a Nenad Paleksić rekao je ranije danas da će na tri biračka mjesta – Mali Prnjavor, Osječani Gornji i LJeskove Vode na ponovljenim izborima u Doboju biti ponovno prebrojan glasački materijal s obzirom na to da birački odbori nisu pravilno popunili obrasce.

Paleksić je kao vrlo vjerovatno najavio i ponovno brojanje na šest biračkih mjesta koje se odnosi na materijale za nivo Skupštine grada Doboja.

U Doboju su juče održani ponovljeni izbori za gradonačelnika i Skupštinu grada.

Svetlani Cenić dozlogrdilo: “Zašto da do Bihaća bubrege odvalim!? Prođem 100.000 radara, nikad stići”

Ogromni uspjeh namjenske industrije: Prva bh. haubica na prestižnom sajmu u Abu Dhabiju