in , , ,

Veliki oproštaj uz Halida Bešlića u Češkoj: Tešnjak Admir Ljevaković završio sjajnu karijeru, ali nije zaboravio grad iz kojeg dolazi, ‘ispratili’ ga poznatim bh. hitom!

Sada već legendarni fudbaler Teplica, Tešnjak Admir Ljevaković, odigrao je posljednji meč u svojoj profesionalnoj karijeri

Sada već legendarni fudbaler Teplica, Tešnjak Admir Ljevaković, odigrao je posljednji meč u svojoj profesionalnoj karijeri.

Ljevaković, koji je u dresu Teplica odigrao preko 300 nastupa i postao legenda kluba i jedan od rekordera u Češkoj, jučer je igrao 57 minuta u oproštaju od aktivnog bavljenja fudbalom.

Vrlo emotivnom porukom oprostio se klub od svog nezamjenjivog fudbalera koji će ostati i raditi u Teplicama.

“Za 14 godina u Teplicama, Admir Ljevaković nije samo postao legenda, već i član naše žuto-plave porodice. Nikada nije zaboravio odakle dolazi, pa je izabrao pjesmu na bosanskom jeziku za oproštaj. Njegova priča se ovdje ne završava jer, naravno, ostaje raditi u klubu”, saopštile su Teplice u emotivnom oproštaju – prenosi scsport.

U pitanju je pjesma Halida Bešlića, Iznad Tešnja zora sviće, čime Ljevaković pokazuje da nije zaboravio grad iz kojeg dolazi.

Američki kongresmen Robert Aderholt iz Mostara uputio vrlo produktivne poruke narodima na Balkanu: “Razlike ostavite po strani i radute zajedno na članstvu u Evropskoj uniji!”

Kalesijci emotivnom porukom poručili Pjaniću i njegovom ocu: “Hvala ti, Fahro, što ne zaboravljaš ovaj grad”