in ,

Željka Cvijanović provokatorski poručila: “Željko Komšić ima frustracije od Milorada Dodika, teško je voljeti BiH kada imate njega i Bakira Izetbegovića kao političare”

Predsjednica RS Željka Cvijanović izjavila je da je interesuje RS, te jaka i stabilna Srbija, a obrušila se i na Željka Komšića.

Predsjednica RS Željka Cvijanović izjavila je da je interesuje RS, te jaka i stabilna Srbija, a obrušila se i na Željka Komšića.

– Mi smo zaustavili eroziju nadležnosti RS, ali njima smeta više nego bilo šta to što volimo RS. Voljeti BiH mnogo je teško u ovakvim okolnostima i sa takvim političarima kakvi su Željko Komšić i Bakir Izetbegović, tvrdi Cvijanović.

Ona je navela da RS i njeni funkcioneri rade na jačanju i očuvanju identiteta.

Rekla jr da sve što radi Komšić je ili smiješno ili tragično.

– Komšić je čovjek koji nema nikakvu političku težinu znajući da sjedi u Predsjedništvu BiH i zauzima mjesto člana Predsjedništva i da još nijednom nije postupio kako bi to Ustav od njega očekivao, da se stavi u funkciju zaštite kolektivnih prava Hrvata, rekla je Cvijanović.

– Kod političara iz Srbije i RS sam primijetila da se bore političkim sredstvima za ono što su legitimni politički ciljevi. Ono što rade Komšić i Izetbegović je samo dodatna kontaminacija i trovanje ionako zatrovane atmosfere u regiji i to su apsolutne ludosti – pravda se Cvijanović.

Dragan Stojković Bosanac iskreno otkrio malo poznate detalje o supruzi: “Na veliko zaprepašćenje mojih i njenih roditelja oženio sam se sretno 1977. godine…”

Moglo bi biti svega, Draško Stanivuković sada je opasno uzburkao duhove u Banja Luci: “Sve su to foleri – odijela, kaputi i lažne diplome”