in , ,

Željko Komšić brutalno “prizemljio” Dritana Abazovića: “Čekamo zvaničan odgovor, komunicirate s lažnim profilom”

Reakcija iz Komšićevog ureda na tvrdnje Abazovića

Potpredsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović oglasio se na Twitteru te poručio članu Predsjedništva BiH Željku Komšiću kako Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije.

Odgovorio je tako na reakciju Željka Komšića povodom čestitke premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića koji je čestitao tzv. dan RS koji je obilježen. Komšić je ranije poručio kako se Vlada Crne Gore i Dritan Abazović moraju ograditi od nepoštivanja države BiH i veličanja dana početka genocida

“Poštovani članu Predsjedništva Željko Komšiću, Vlada Crne Gore zvaničnu politiku vodi samo preko zvaničnih kanala komunikacije. Želimo najbolje odnose sa državama regiona. Ruka prijateljstva Vlade Crne Gore pružena je svima, to važi i za Bosnu i Hercegovinu“, napisao je Abazović na Twitteru.

VEZANI TEKST: Potpredsjednik Vlade Crne Gore reagovao, Dritan Abazović odgovorio Željku Komšiću: “Ruka prijateljstva pružena je svima…”

Ubrzo je stigao odgovor iz Komšićevig ureda:

– Član Predsjedništva BiH Željko Komšić nema profil na društvenoj mreži Twitter. Abazović komunicira sa lažnim profilom. Zvaničan odgovor svakako i dalje očekujemo.

K tome iz Kabineta Komšića su pozvali društvenu mrežu Twitter da blokira lažni profil koji se upustio u komunikaciju sa Abazovićem.

VEZANI TEKST: Željko Komšić žestoko reagovao nakon bruke premijera Crne Gore: “Vlada i Abazović moraju se ograditi od nepoštivanja države BiH i veličanja dana početka genocida”

Žestok obračun Draška Stanivukovića i Igora Radojičića na društvenim mrežama

Nakon bruke prema BiH konačno se oglasio premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić