in ,

Željko Komšić čestitao Bajram: Kulturne različitosti treba da budu naše bogatstvo i ponos svih nas

Žejko Komšić uputio čestitke u povodu nadolazećeg Kurban-bajrama

Žejko Komšić uputio čestitke u povodu nadolazećeg Kurban-bajrama

Član Predsjedništva BiH Željko Komšić uputio je u povodu Kurban-bajrama iskrene čestitke poglavaru Islamske zajednice u BiH reisu-l-ulemi Huseinu efendiji Kavazoviću, muftijama, imamima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u našoj zemlji i u svijetu.

“Sreću, dobro zdravlje, mir i blagostanje neka donese ovaj veliki praznik Kurban-bajram vama i vašoj porodici. Kurban-bajram je prigoda da se zbližimo, njegujemo tradiciju i običaje, da vratimo nadu u bolje sutra i budemo solidarni”, kazao je on.

Kulturne različitosti treba da budu naše bogatstvo i ponos svih nas, nastavio je, te naglasio – bez obzira na vjeru i naciju.

“Treba da nas povezuju, a ne da nas razdvajaju. Budimo primjer drugima u izgradnji kvalitetnijeg, prosperitetnijeg i pravednijeg društva. Uz želju za dobro zdravlje i porodičnu radost, upućujem najiskrenije čestitke Vama, muftijama, imamima i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti u našoj Bosni i Hercegovini i u svijetu. Bajram Šerif Mubarek Olsun!”, napisao je Komšić

Dragan Mektić se obrušio na Goricu Dodik: “Pa tebi da nema tate kupila bi sijeno u Bakincima, toliko si sposobna”

Vlada Sjedinjenih Američkih Država donirala Oružanim snagama BiH 21 višenamjenska motorna vozila