in , , ,

Zvezda Granda iz Sarajeva Slađa Zubčević “bosanski” potpuno otvoreno zavapila: “Jelena, usvoji me, odričem se bureka i mesa”

Tokom ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” Slađa Zubčević je osvojila publiku fenomenalnim glasom, ali i nevjerovatnom neposrednošću.

Tokom ovogodišnje sezone “Zvezda Granda” Slađa Zubčević je osvojila publiku fenomenalnim glasom, ali i nevjerovatnom neposrednošću.

Svoju duhovitost najbolje je pokazala kada se na sceni pojavila vidno mršavija, a nakon konstatacije Saše Popovića da je očigledno “probušila kašiku”, tu istu mu je i poklonila u sred emisije.

Ali ono što je nasmijalo publiku i što se sedmicama unazad prepričavalo svakako je “okršaj” sa Jelenom Karleušom koja je priznala da je Slađa “bombarduje porukama” i komentariše svaku njenu sliku, na šta joj je takmičarka iz Sarajeva odgovorila da ne može da odoli i da joj se sve njene objave dopadaju, kao i ona lično.

Koliko je i dalje opčinjena likom i dijelom ove članice žirija najbolje svjedoče njene objave na Instagramu, gdje je sve češće hvali. Tako je nedavno odgovarala na pitanja svojih fanova, a jedno od njih je bilo

– Kada bi mogla da se na jedan dan menjaš sa nekom zvezdom, koja bi to zvijezda bila?
– Jelena Karleuša kratko i jasno – odgovorila je Slađa i obrazložila zašto baš ona:

– Balkanska zvijezda, top ribetina koju mnogi pljuju i ne vole, a oči im ispadnu kad je ugledaju. Karijera za požejleti, hitovi koji se slušaju godinama. Dvije divne kćerke. Vila, lova, ljepota, ta žena ima sve i drago mi je zbog toga.

Za kraj imala je samo jednu poruku za divu, a to je:

– Jelena, usvoji me. Ne moram jesti burek i meso, biću vegan.

Veliko iznenađenje na Olimpijskim igrama u Tokiju, hladan tuš za Amerikance u režiji Francuske: NBA zvijezde pale na zadatku…

Draško Stanivuković iz Mostara uputio religijske poruke: “Iako su naše svetinje spale do temelja, korjeni naše vjere ostaju duboko”