in ,

Zvezda Granda neće da smrša: “Ne planiram da umrem od operacije želuca”

Nemanju sport i teretana nikad nisu interesovali, ali pecanju je veoma posvećen i često sa svojim kolegama ide u ribolov

Ovih dana mnogi mediji su pisali u “neprepoznatljivom” izgledu Nemanje Nikolića aludirajući na njegov višak kilograma.

“Upoređuju me sa slikama sa takmičenja, kada sam bio klinac. Normalno je da sam se promjenio. Prošlo je 18 godina od takmičenja. Postoji i to da ja nisam vodio puno računa o sebi i svom izgledu. Nije da sam digao ruke, ali ja sam gurman. Jednostavno je tako, mi sa juga Srbije volimo da jedemo. Ovi mršavi su baksuzi”, našalio se Nemanja.

Nemanju sport i teretana nikad nisu interesovali, ali pecanju je veoma posvećen i često sa svojim kolegama ide u ribolov.

“Ima dosta pjevača koji su ribolovci. Sad imamo jednu dobru ekipu Žuća Tropiko, Nemanja Stevanović, Balša i ja. Evo već sutra idemo na pecanje – otkriva pjevač i dodaje su uz ovaj vid druženja kuhanje i pjevanje obavezni.

Na pitanje da li će ga komentari na račun njegovog izgleda natjerati da se malo posveti treningu, pjevač odgovara – Nemam ja facu za teretanu. Ja sam se i mlad oženio, mlad postao roditelj i završio sve što se toga tiče. A izgled, kome se sviđa sviđa, kome ne… Nije možda zdravo za mene, ali ja ne planiram sto godina da živim. Ni supruga se ne žali. Nisu moderne one pločice, ja sam više kao meda neki.

Imajući u vidu da se u posljednje vrijeme mnoge njegove kolege odlučuju na operaciju želuca, upitali smo ga koje je njegovo mišljenje o tome.

“U to tek nikad ne bih uradio. Ako planiram da umrem, barem neka to bude prirodnom smrću”, rekao je on uz osmijeh.

Dotakli smo se i njemu dobro poznatog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” pa ga upitali šta bi rekao kada bi mu neko iz žirija prigovorio za stomak.

“Ja bih im rekao ispod velikog kamena je veliki gušter”, navodi Nemanja za Grand.Online.

Ivica Dačić tvrdi: “Miševi” koji su uhapsili Miloševića treba da idu u zatvor

Objavljen prvi trailer za bh. kratkometražni film “Spectrum”