in ,

ZVEZDE GRANDA Belma Huseinefendić javno otkrila informacije: “Mogla sam da prodam Karleušinu haljinu i da kupim automobil, ali…”

Tuzlanka Belma Huseinefendić izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nastupom u Zvezdama Granda gdje joj je mentorica bila Jelena Karleuša.

Tuzlanka Belma Huseinefendić izazvala je veliku pažnju javnosti svojim nastupom u Zvezdama Granda gdje joj je mentorica bila Jelena Karleuša.

Huseinefendić je važila je za jednog od favorita u “Zvezdama Granda”.

Karleuša je dosta truda uložila u rad sa Belmom, a pored besprijekornog pjevanja, dosta pažnje usmjeravale su i na scenski nastup, te je tako takmičarka nosila neke od Jeleninih skupocijenih haljina.

Belma je sada otkrila i da joj je mentorka poklonila neke od tih kreacija koje je nosila u takmičenju.

Međutim, kako je bila razočarana što nije osvojila nagradu Belma je u bekstejdžu ispričala da je za jednu Jeleninu haljinu mogla da kupi automobil, koji je inače bio namijenjen za pobednika “Zvezda Granda”.

– Mogu da prodam haljinu, pa da kupim automobil ili pjesmu… To sam tada rekla čisto utjehe radi. Meni je stvarno bilo krivo nakon prvih nekoliko minuta. Poslije kad sam vidjela šta sam uradila, nije mi više bilo krivo, ni sada mi nije krivo, ali to je bila šala. Ne bih nikada to uradila, te haljine mi znače više nego išta – ispričala je Belma.

Osnovana Bosanska akademija nauka i umjetnosti “Kulin ban”

Osiguran direktan prenos prvog meča Veleža u Evropi nakon pune 33 godine