Mirko Šarović otvoreno i javno proziva Milorada: “Sjetim se koliko se Dodik “sekirao” kada je mene smjenjivao Paddy Ashdown”

Neka se Milorad Dodik ne brine za Mirka Šarovića i moj patriotizam.

Kad krene da brine, uvijek se sjetim Dodikove “brige” za Nikolu Poplašena, kada ga je visoki predstavnik smijenio prije 20 godina, kazao je predsjednik SDS-a Mirko Šarović komentirajući Dodikove izjave da Šarović i Ivanić treba nešto da dobiju od Gabriela Escobara.

– Sjetim se i koliko se Dodik “sekirao” kada je mene smjenjivao Paddy Ashdown i lišio svih prava građanima punih devet godina. Umjesto što se brine za mene, neka se brine za svoj narod da opstane i preživi u ovim teškim vremenima nerazumnih vođa kojima i sam pripada – poručio je Šarović.

Šarović je kazao da je Dodik izgleda čovjek koji sve zna, pa i to šta će opoziciji i pojedincima dati Escobar koji još nije ni kročio u BiH niti je povukao bilo kakav potez.

– Dodik zna da dijeli lekcije svima, i Americi i Njemačkoj i Evropskoj uniji, i te lekcije možemo čuti svakog dana. Jedino ne zna ono što bi treba da radi, a to je da Republici Srpskoj i našem narodu omogući normalan i pristojan život, da im obezbijedi radna mjesta i da radi za opšti napredak RS.

Umjesto osmijeha na licima naših građana, vidljive su svakodnevne brige zbog njegove nerazumne politike koju stavlja u oblandu lažnog patriotizma dok rijeke naših mladih ljudi kontinuirano napuštaju zemlju – istakao je predsjednik SDS-a.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.