Prava drama se odigrala u Zvezdama Granda, takmičar iz Zenice Hanad Džeheverović na koljenima…

Nevjerovatan duel i neočekivana situacija dogodila se u polufinalu Zvezda Granda između Alema Bajrovića (27) iz Sarajeva i Hanada Džehverovića (28) iz Zenice, a konfuziju među kandidatima napravio je slučajno Saša Popović.

Inače, Alem se predstavio pjesmama “Tako mi nedostaješ” i “Oprosti mojoj mladosti”, dok je Hanad na maestralan način donio “Oprosti mi što te volim” i “Lipe cvatu”, a rezultat nakon duela bio je maksimalan broj glasova.

Kako je Saša taj koji donosi sedmi glas i odlučuje ko ide u finale, tako je nakon duela napravio manju grešku.

On je prvo glasao za broj dva, da bi za sekund promijenio svoju odluku i direktno u finale poslao prvog kandidata, što je razočaralo Hanada koji je već bio na koljenima.

– Sale je napravio mali propust – objasnila je Sanja Kužet i prišla kandidatu da ga zagrli, a zatim objasnila da se takve stvari dešavaju.

Kako se i Hanadov mentor Đorđe David ponadao da je njegov kandidat prošao, voditeljka ga je pitala kako se osjeća, a on razočarano poručio:

– Zakucano!

Ipak, Sale je poželio da objasni šta se zapravo dogodilo.

– U prošlom paru sam bio za pop, sad sam za folk. A i Ceca je sad dobila prvog finalistu. Ovdje je sve jasno – rekao je Popović i pohvalio oba kandidata.

– Niko nije sretniji od mene – izjavila je nasmijano Ceca, a Popović dodao: – I niko nije nesretniji od Đorđa.

– Ni od mene – dobacio je Džehverović, što je nasmijalo sve u studiju.

Ipak, nakon 13 fantastičnih duela, čak 15 kandidata završilo je u baražu iz kog se samo njih petoro izborilo za finale, a to su Maja Milutinović, Hanad Džehverović, Nikolina Đekanović, Željko Vukčević i Nenad Osmanović.

Pogledajte snimak.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.