Klub je ponosno objavio video spektakularnog gola Zmaja iz voleja. Pogledajte magiju i kako je pogodio Miroslav Stevanović!

Utakmicu 35. kola Švicarske Super lige odigrali Servette i Basel, a nakon posljednjeg zvižduka pobjednika nije bilo. Ipak, navijači su imali šta da vide jer je postignuto šest golova, a konačan rezultat bio je 3:3.

Golova na ovom susretu nije bilo sve do završnice prvog poluvremena, a sve je krenulo sjajnom asistencijom Miroslava Stevanoviča iz 41. minute. Gol za vodstvo domaćih postigao je Bedia.

Ipak, samo dvije minute kasnije Amdrouni nakon asistencije Dioufa vraća stvari na početak i postavlja konačan rezultat prvog poluvremena.

Drugi dio utakmice oblje otvaraju gosti i dolaze do preokreta u 69. minuti. Burger je opalio sa tridesetak metara i postigao prelijep gol – javlja Sportsport.ba.

Četiri minute kasnije Stevanović je upisao novu asistenciju. Ovaj put gol za izjednačenje Servettea postigao je Touati.

Svoj šou Stevanović je zaokružio u 81. minuti i to na fenomenalan način. Postigao je prelijep gol za novo vodstvo svoje ekipe.

Ipak u 88. minuti Amdouni postiže gol za 3:3 i tako postavlja konačan rezultat ove utakmice.

Zaista Stevanović je odigrao fenomenalnu utakmicu protiv Basela, a naravno to najbolje pokazuju dvije asistencije i golčina koju je postigao.

Servette se nakon ovog kola nalazi na 2. mjestu sa 55 osvojenih bodova dok je Basel na 5. mjestu sa 44 osvojena boda.

Stevanović i saigrači imaju bod više od Lugana, a ako na kraju osvoje drugo mjesto onda će igrati kvalifikacije za Ligu Šampiona.

Servette je objavio video spektakularnog gola Stevanovića iz voleja. Pogledajte magiju.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.