in

Ambasadorica BiH u Češkoj Martina Mlinarević Sopta doživjela saobraćajnu nesreću u Pragu: “Jedan mladić je odmah istrćao i pomogao nam je na licu mjesta!”

Martina Mlinarević Sopta, ambasadorica Bosne i Hercegovine u Češkoj Republici oglasila se na Facebooku nakon nesreće u Pragu

Martina Mlinarević Sopta, ambasadorica Bosne i Hercegovine u Češkoj Republici oglasila se na Facebooku nakon što je doživjela saobraćajnu nesreću u Pragu.

“U petak smo Una i ja imale prometnu nesreću s našim privatnim automobilom u kojeg se, oduzevši nam prednost direktno zabio drugi automobil. Uz veliku materijalnu štetu i pretrpljen stres i Unin strah, živu glavu smo izvukle, i nas dvije i gospodin za volanom preko puta nas.

U dosta prometnoj ulici u Pragu, iz radnje koja se bavi prodajom rasvjete istrčao je odmah jedan mladić zbog kojeg pišem ova slova. Pomogao nam je na licu mjesta, smirivao i grlio Unu, razgovarao s policijom, prevodio, darovao Uni jednoroga koji svijetli. Danas smo ponovo otišli u njegovu radnju da ga posjetimo i da mu uručimo makar mali poklon u znak zahvale, i ono najvažnije da mu poželimo dobrodošlicu u našu Ambasadu, naš dom, Bosnu i Hercegovinu.

Jer jednorozí u zemlji dobrog vojaka Švejka, zaista postoje. I zovu se Ondrej. Prodaju rasvjetna tijela i nesebično priskoče u pomoć u najtežem trenu”, napisala je Mlinarević Sopta.

Vojislav Šešelj progovorio o Đorđu Balaševiću, napao sve koji tuguju za njim: “Razočaran sam što mediji slave izdajnika srpskog naroda”

Mirko Šarović se javno obrušio na Milorada Dodika: “Bahat je i još se više okreće političkoj korupciji i prijetnjama!”