Baš Slađa, Bosanka iz Zvezda Granda se udala za Makedonca i iznenadila sve drastičnom promjenom: Pogledajte kako sada izgleda

Da li je sve ove godine falila ljubav ili muška ruka da dođe do ovakve promjene ili je u pitanju neki tajni recept? Čitajte i nastavku… Od kada se pojavila na sceni „Zvezda Granda“, Slađa Parizoski (umjetnički Baš Slađa) je privukla pažnju nevjerovatnim glasovnim mogućnostima koje posjeduje, ali i drugačijim izgledom. Iako je do tada imala loše mišljenje o gojaznim ljudima i uvijek ih kritikovala, Jelena Karleuša je u Slađinom slučaju spustila loptu, pa je čak priznala da joj je Slađa, koja ju je fascinirala pjevanjem, simpatična.

Do sada joj za posao višak kilograma nikada nije predstavljao problem, ali Slađa je odlučila da se uhvati u koštac sa debljinom i smrša.

Kako bi saznali koliko je do sada i uz kakvu ishranu smršala, pozvali smo je, a ona je otvoreno rekla:

-Sasvim slučajno uz zdjelu čipsa tužna i depresivna, jer više nisam znala na koju dijetu da krenem listala sam TikTok i naletjela na video gdje je neka djevojka pričala o tome kako je uspješno skinula kilograme zahvaljujući nutricionistkinji za koju ja do tada nisam čula.

Ona je već bila poznata u Srbiji po uspješnim saradnjama sa mnogim ljudima, ali u Bosni nisam čula za nju.

U pitanju je Marija Stanišić koja je savjetnik za pravilnu ishranu i suplementaciju, a poznata je pod sloganom “Balans menja svijest”.

Otišla sam na njen Instagram profil i javila joj se. Već po ulasku na profil shvatila sam da ona nije samo nutricionista i trener koji će uzeti pare i poslati jelovnik koji se sastoji od riže i piletine i otići uz:

“Sretno klijentice do sljedeće uplate”! Toliko podrške, recepata, rješenja kada su krize u pitanju, savjeta i promjena, ja nisam očekivala u saradnji sa njom.

-Na pola smo puta kada su moji kilogrami u pitanju! Marija je definitivno moj savjetnik za ishranu do daljnjeg! Želim preporučiti svima Mariju, jer zaista je u pravu kada kaže da balans mijenja svijest.

Tako i jeste. Pored skinutih kilograma ja sam najponosnija što sam zahvaljujući njoj u svojoj glavi promijenila način razmišljanja o hrani i svemu što je do sada za mene bilo štetno!

Iz tog razloga vam i predstavljam na neki način Mariju, jer sigurna sam da mnogo vas traži rješenje.

Željela bih da ljudi koji imaju problem sa kilogramima, vide ovu priču, baš kao i ja što sam onom prilikom kada sam vidjela njen video na TikToku.

Znam da je višag kilograma veliki i ozbiljan problem, jer sam i sama godinama unazad mučila muku sa tim. Skidala sam po 10-15kg, pa još brže vraćala duplo.

Bila na planovima “najpoznatijih” nutricionistkinja čiji su me jelovnici izgladnjivali i zbog čijeg malog izbora namirnica sam bila tužna i bezvoljna!

Da ne biste pravili moje greške odlučila sam javno pričati o svemu!

A u toku je veliki izazov od 6 nedjelja na Marijinom Instagram profile, gdje možete da skinete kilograme i naučite puno toga od Marije i njenih saradnika – rekla nam je Slađa zadovoljno.

Kako smo saznali iz razgovoara sa Slađom, ona je za ne puna 3 mjeseca, uz Marijinu podršku, uspjela da skine 20kg, a planira još toliko.

Pogledajte kako Baš Slađa sad izgleda!

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.