Belma Huseinefendić zbog onoga što joj je tetka rekla nije objavila novu pjesmu: “To mi je zazvonilo u glavi”

Posljednje Vijesti

Belma Huseinefendić proslavila se učešćem u najpopularnijem muzičkom šouu “Zvezde Granda” u kome je osim po svom vrhunskom glasu veliku pažnju privukla svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama.

Nakon takmičenja vrijedno je nastavila da radi na svojoj karijeri, a sada je odlučila da napravi važan koran i uskoro publiku obraduje novom pjesmom na kojoj uveliko radi.

– Radim na nekoj pjesmi i jedva čekam da izađe, ja sam htjela da je objavim u decembru međutim tetka mi je rekla nešto što mi je zazvonilo u glavi, a to je da ne treba sa tim da završim godinu već da počnem novu i time započnem jednu novu priču.

Tako da sam je poslušala, čućete pjesmu u januaru, mada koliko sam uzbuđena zbog toga toliko se i plašim reakcija ljudi- ispričala je Belma.

Mada su skoro sve njene kolege iz finala izbacile svoje prve pjesme, ona još uvijek želi da čeka.

– Ja se nadam da ću biti trešnja za kraj. Polako idem, čuvam se, jer ja kad žurim, srljam. Postavila sam sebi velika očekivanja za šou, izgled i sve ostalo pa tako hoću da pjesma bude u mom fazomu, da ne kažu ljudi ”Zvučiš mi kao neko”, nego da zvučim kao ona mala što je pjevala u Grandu, kao ja, rekla je pjevačica.

Pjesme svojih kolega naučila je napamet, i smatra da je to najmanje što može da uradi za ljude sa kojima je kako kaže, dvije godine prolazila kroz sito i rešeto.

Sa svima je u kontaktu, ali se ipak izdvaja njih par sa kojima se čuje svakodnevno. To su Muharem, Isak, Ivana i Natalija – otkrila je Belma u ”Grand newsu” pa priznala da li se iz toliko jakih prijateljstava rodila i ljubav između nekih takmičara.

– Pa nije, ne da ja znam. Izvinite momci, ali u ovoj ekipi nema nikog da je moj tip frajera- našalila se Belma i dodala – Čak i ako ima simpatija, mislim da mnogi ne bi to priznali da ne naruše prijateljstvo koje smo gradili i koje će nadam se trajati čitav život.

Leave your vote