Belma Huseinefendić zbog onoga što joj je tetka rekla nije objavila novu pjesmu: “To mi je zazvonilo u glavi”

Belma Huseinefendić proslavila se učešćem u najpopularnijem muzičkom šouu “Zvezde Granda” u kome je osim po svom vrhunskom glasu veliku pažnju privukla svojim zanimljivim odjevnim kombinacijama.

Nakon takmičenja vrijedno je nastavila da radi na svojoj karijeri, a sada je odlučila da napravi važan koran i uskoro publiku obraduje novom pjesmom na kojoj uveliko radi.

– Radim na nekoj pjesmi i jedva čekam da izađe, ja sam htjela da je objavim u decembru međutim tetka mi je rekla nešto što mi je zazvonilo u glavi, a to je da ne treba sa tim da završim godinu već da počnem novu i time započnem jednu novu priču.

Tako da sam je poslušala, čućete pjesmu u januaru, mada koliko sam uzbuđena zbog toga toliko se i plašim reakcija ljudi- ispričala je Belma.

Mada su skoro sve njene kolege iz finala izbacile svoje prve pjesme, ona još uvijek želi da čeka.

– Ja se nadam da ću biti trešnja za kraj. Polako idem, čuvam se, jer ja kad žurim, srljam. Postavila sam sebi velika očekivanja za šou, izgled i sve ostalo pa tako hoću da pjesma bude u mom fazomu, da ne kažu ljudi ”Zvučiš mi kao neko”, nego da zvučim kao ona mala što je pjevala u Grandu, kao ja, rekla je pjevačica.

Pjesme svojih kolega naučila je napamet, i smatra da je to najmanje što može da uradi za ljude sa kojima je kako kaže, dvije godine prolazila kroz sito i rešeto.

Sa svima je u kontaktu, ali se ipak izdvaja njih par sa kojima se čuje svakodnevno. To su Muharem, Isak, Ivana i Natalija – otkrila je Belma u ”Grand newsu” pa priznala da li se iz toliko jakih prijateljstava rodila i ljubav između nekih takmičara.

– Pa nije, ne da ja znam. Izvinite momci, ali u ovoj ekipi nema nikog da je moj tip frajera- našalila se Belma i dodala – Čak i ako ima simpatija, mislim da mnogi ne bi to priznali da ne naruše prijateljstvo koje smo gradili i koje će nadam se trajati čitav život.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.