Bh. glumac sa američkom adresom Miraj Grbić oduševio fanove objavom na Instagramu: Podijelio je slatku fotografiju sa sinom

Bosanskohercegovački glumac s američkom adresom Miraj Grbić na Instagramu je objavio fotografiju sa svojim četveromjesečnim sinom Riverom. Pozorišni, televizijski i filmski glumac Miraj Grbić najpoznatiji je kao Čombe iz serije “Lud, zbunjen, normalan”. Komentari nakon njegove objave se samo redaju.

Grbić je ponosni otac dvoje djece koje je dobio sa suprugom glumicom Marijom Omaljev Grbić.

Njihovo drugo dijete, sin River stigao je na svijet 4. decembra 2023. godine, samo dan prije Marijina 41. rođendana, a Miraj je sve raznježio njihovom zajedničkom fotografijom.

“Samo ću sekundu zažmiriti”, napisao je glumac uz fotografiju na kojoj drži dijete u naručju, a njegovi obožavatelji odmah su krenuli oduševljeno komentirati fotografiju.

‘Ništa slađe danas nisam vidjela’

“A vidi slatkih obraščića”, “Ništa slađe danas nisam vidjela od tog malog anđela s tim tako medenim obraščićima” “Vidi obraščića, mašala”,

“Joj, Čombice, baš ti je medena ova bombica”, “Preslatko”, neki su od brojnih komentara.

Glumci već godinama žive u Los Angelesu.

Imaju i kći Billie koju je glumac dobio s 45 godina, dok je sina Rivera dobio s 47 godina. Par je u braku od 2008. godine, a 2013. su se iz Sarajeva preselili u Los Angeles gdje je on ostvario niz uloga u popularnim američkim serijama.

Miraj Grbić glumio je u poznatim serijama “S.W.A.T.” i “Santa Clarita Diet” te filmovima “Nemoguća misija: Protokol duh” i “Babilon”. Također, Miraj glumi i u posljednja dva nastavka franšize “Brzi i žestoki” gdje ima ulogu Rusa.

Pogledajte fotografiju koju je objavio Miraj.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Miraj Grbic (@mirajgrbic)

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.