Otkriveno kako je glumac Miraj Grbić dobio ulogu u “Nemogućoj misiji” sa Tomom Cruiseom

Direktorica Casting i talent agencije “Zona” Anila Gajević nedavno je otkrila kako je Miraj Grbić dobio ulogu u filmu “Nemoguća misija 4”.

Na velikom međunarodnom europskom castingu upravo je Miraj 2010. godine odabran da glumi uz Toma Cruisea u “Nemogućoj misiji 4”.

Nedavno je Gajević otkrila kako je zapravo došlo do ove uloge.

“Miraj kaže:

‘Pa mogu li ja snimiti nešto ili neka vide moj showreel? Ne mogu dolaziti, tek sam sletio’.

Ja kažem:

‘Miraj, to je za ‘Mission Impossible’. Kaže on: Evo me, odmah se vraćam. Onda je došao Miraj i snimio casting te je dugo vremena bio na short listi. Onda je mene Nency nazvala i kazala da Tom Cruise želi da upozna Miraja, ali i reditelj Brad Bird”, dodaje.

Gajević je potom opisala kako je izgledao trenutka kada im je Miraj kazao da je dobio ulogu.

“I otputovao je u Prag i on mene zove i kaže čovjek se rukovao sa mnom i rekao mi “welcome to the board”, kao dobrodošao u ekipu i tako nešto. Marija i ja smo u Sarajevu, mi vrištimo”, nastavlja.

Posjetimo, bh. glumca Miraja Grbića regionalna javnost upoznala ga je ulogom Čombeta u popularnoj seriji “Lud, zbunjen, normalan”. A Grbić već nekoliko godina živi u Los Angelesu gdje radi na svojoj internacionalnoj karijeri.

Treba podsjetiti da je nedavno izašao novi film u kojem je glumio i Miraj uz velika svjetska glumačka imena kao što je Brad Pitt i Sandra Bullock. Riječ je o filmu “Bullet Train”.

Do sada je ostvario nekolio manjih uloga u serijama “S.W.A.T” i “Santa Clarita Diet”, kao i u “Nemogućoj misiji” – javlja Klix.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.