Bh. košarkaš Jusuf Nurkić pokazao upečatljivu modnu kombinaciju: Nena rodila, nena krojila

Bosanskohercegovački košarkaš Jusuf Nurkić prije sinoćnje utakmice Portlanda i New Orleansa pokazao je prilično interesantnu modnu kombinaciju za koju je sudeći po opisu s Facebooka zaslužna njegova nana.

Nurkić je svoju odjevnu kombinaciju podijelio na svojim profilima na društvenim mrežama, a u opisu objave na Facebooku poručio je: “Nena rodila, nena krojila”.

Na zvaničnoj Instagram stranici Portland Trail Blazersa također su objavili sve outfite koje su njihovi igrači nosili uz pitanje: “Čiji stil bi nosili?”

Dok su Nurkićeve kolege bile u uglavnom sportskim izdanjima – trenerkama i duksericama, on je birao nešto drugačiju kombinaciju.

Jusuf je na sebi imao bijelu majicu preko koje je nosio košulju neobičnog dizajna – s jedne strane je bila u bež boji dok je druga polovica bila u crno-bijelim prugama.

Uz to je nosio šorc u istoj bež nijansi kao na košulji dok je na nogama imao bijele patike i visoko podignute čarape.

“Bosanska zvijer”, kako Nurkić sebe naziva na društvenim mrežama, nije zaboravila ni modne dodatke te je uz sat na ruci nosio i Louis Vuitton torbicu.

Na Instagramu je podijelio fotografiju svog izdanja uz koju je dodao i muzičku podlogu – pjesmu Zabranjenog pušenja “Hadžija ili bos” – javlja Klix.

Podsjećamo Nurkićev tim sinoć je uspio savladati ekipu New Orleansa iako bh. košarkaš nije zaigrao.

Pogledajte fotografiju koju je objavio Jusuf.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.