Bingo iznenadio bh. glumca: Pogledajte kako izgleda “dom” Enisa Bešlagića u supermarketu

Glumac Enis Bešlagić uspostavio je saradnju sa najvećim domaćim trgovačkim lancem Bingom. Bešlagić od jučer (4. juna) živi u Bingu, u sarajevskoj opštini Novi Grad. O čemu se radi – pojasnio je ranije.

“Uvijek je bila tema gdje živi Enis. Ne znaju ljudi da sam ja bio u zabrani sedam godina, da mi nisu dali da radim i snimam, a zaista sam živio u Sarajevu.

Iz Binga su nazvali i pitali da radimo nešto zajedničko, rekao sam da, pa kažu jeste li bili kod nas u Shopping Cetru.

Pitali su me da li bi živio u njemu i kažem da bi. U početku sam mislio da je ludost, ali onda sam shvatio da je to genijalno”, kazao je popularni glumac za N1.

Bešlagić je ispričao kako mu izgleda dom u Bingu.

“Napravili su mi kuću gdje je namještaj u Bingo City Centru u Novom Gradu. Imam dnevni boravak i baštu gdje mi dolaze gosti.

Osim što sam tamo cijeli dan, družim se sa gostima, kupcima, imat ćemo nagradne igre, muzičke goste… od jutra do sutra, ispratim sve ljude i onda idem spavati. Toliko je to luda ideja, toliko je to izazov.

Meni je genijalno da kao javna osoba budem svim na izvolite. Ja i jesam takav. Bit ću sada sedam dana u Bingu i svi mogu doći. Narodski sam čovjek”, rekao je Bešlagić.

Dodao je da ga čeka veoma odgovoran posao, da mu radni dan traje od 6 ujutru do 22 sata. Sve što bude radio snimat će se i postavljati na kanale Binga kako bi zainteresovani mogli to gledati.

Plaća li kiriju?

“Tih sedam dana ne plaćam kiriju”, kazao je on, te istakako kako mu se ostvario dječački san da u 2 ujutru može šetati sam po shopping centru i radi šta hoće, ali…

“Kažem im ja- sad ste mi dali kada se moram paziti šta jedem. Doduše i WC mi je daleko”, ispričao je kroz smijeh popularni glumac.

Bešlagić je kazao da tokom tih sedam dana ne smije izaći iz Bingo City Centra jer je takav dogovor, a na pitanje kako će mu pasti odvojenost od porodice, odgovorio je kako mu žena i djece svakako idu kupovati u Bingo pa neka “dođu i vide babu”.

Bingo je objavio i snimak. Pogledajte kako izgleda dom Enisa Bešlagića u supermarketu.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.