Biser bh. dijaspore Zmaj Anel Ahmedhodžić otkrio da u Sarajevu uživa sa crnogorskom ljepoticom

Bh. reprezentacija došla je do nova tri boda i ostala je prvoplasirana u grupi, te dva kola prije kraja imamo sve u svojim rukama.

Naši reprezentativci su ostavili na terenu zadnji atom snage i pored veoma duge i teške sezone. Igrači su sada konačno dobili zasluženi odmori kako bi napunili baterije za novu sezonu.

Mnogi od naših igrača sigurno će se odlučiti ljeto provesti na nekim egzotičnim destinacijama, ali za početak neki od njih su ostali u Sarajevu barem na nekoliko dana.

Među tim igračima je i mladi Anel Ahmedhodžić koji je ostao u glavnom bh. gradu, te je jučer uživao maksimalno u prvom danu ljetnog odmora kojeg je itekako zaslužio.

Ahmedhodžić je putem Instagrama pokazao kako uživa uz roštilj i ćevape, te odmor može i zvanično početi. On je bio među igračima koji su u Ligi nacija na terenu proveli najviše minuta, ali je i još jednom pokazao zbog čega je budućnost naše reprezentacije – javlja Sportsport.ba.

Ahmedhodžiću društvo u Sarajevu pravi i djevojka Marijana Cecilija Mašić. Crnogorska ljepotica je pratila Anela na meču protiv Finske, a danas su zajedno uživali u bosanskoj kafi, pogledu na Sarajevu.

Marijana je na Instagramu objavila i jedan video na kojem je snimila i krave na putu, što očito nema priliku često da viđa.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.