Bivša pjevačica bh. benda Divanhana u Zvezdama Granda, Šerifović joj poručila: “Breninu pjesmu si otpjevala kao niko nikada do sada u ovom takmičenju”

Maestralna Šejla Zonić, bivša pjevačica Divanhane, briljirala je i ove subote u „Zvezdama Granda“. Zonić je bila u duelu sa Ivanom Šundić. Nakon što su obje takmičarke dobile maksimalan broj glasova žirija, uslijedila je akapela u kojoj je Ivana pjevala „Obraše se vinogradi“, a Šejla „Jednaest“.

Tada je prednost od pet glasova dobila Zonić, dok se Snežanina takmičarka borila u baražu.

Marija Šerifović je pohvalila obje kandidatkinje.

–Djevojke su dobro pjevale. Ivana je pjevala dosta tačno, ali bih voljela da ti tvoji ukrasi izlaze brže. Šejla sve je bilo fanatstično, bravo i mislim da si Breninu pjesmu otpjevala kao niko nikada do sada u ovom takmičenju, bravo– dala je svoj sud Šerifovićeva sa kojom se složio Popović.

Mili je jedini koji je dao prednost Ivani nakon akapele želeći da podrži njen talenat i potencijal.

–Ja sam dao prednost na akapeli Ivani, nešto ima u toj njenoj boji i tom stavu deluje mi kao finalni proizvod, ali fali ti da ptitisneš i energije i vjerujem u tebe.

Ipak, Šejla je bila tačnija i prezentnija– istakao je Mili.

Đorđe David je primijetio da je Ivana znatno bolja u ovom krugu, ali da je imala snažnog protivnika koja je, kako je rekao, “ubica na sceni”, piše Grand.

Dragan Stojković Bosanac je Šejli zamjerio kako Silvanina pjesma nema „h“ u originalu i da je u strofi Brenine pjesme bila u falšu, ali da je inače odlična, dok je i Ivani poručio da da je dobra pjevačica.

Pored pohvala za takmičarku koja je prošla direktno, Ana Bekuta uputila je kompliment Šundićevoj.

–Ivana, mnogo je to lijepo, jedna si od rijetkih koja je uhvatila moju nit u interpretaciji, slušam izvođenje mojih pjesama ali to nikome nije pošlo za rukom osim tebi.

Nakon pohvala mentora, Popović je imao posebnu želju da Ivana i Snežana zajedno otpjevaju „Obraše se vinogradi“.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.