in ,

Brzi test ličnosti: Ono što prvo vidite na slici otkriva kakva ste osoba

Odgovor na to pitanje govori mnogo o vašoj ličnosti

Gledanje iste slike može značiti potpuno različite stvari za različite osobe i tipove ličnosti. Ljudi se podsvjesno fokusiraju na stvari koje smatraju najvažnijima, a koje mogu otkriti puno o nekoj osobi.

Vaš zadatak u ovom testu ličnosti je da pogledate sliku i zapamtite šta ste prvo ugledali na istoj. Odgovor na to pitanje govori mnogo o vašoj ličnosti.

Šta ste prvo ugledali na ovoj slici?

Da li ste prvo ugledali muškarca koje svira saksofon ili lice ženske osobe?

Rješenje

Ako ste prvo ugledali lice lijepe ženske osobe desna hemisfera vašeg mozga je bolje razvijena od lijeve. To znači da ste kreativna osoba te da imate vrlo dobro razvijenu emocionalnu inteligenciju. Ne možete se žaliti na nedostatak mašte.

Sa druge strane, ako ste ugledali muškarca koji svira saksofon lijeva strana mozga vam je bolje razvijena. Logičko razmišljanje vam je jača strana. Pored toga, vrlo ste talentovani za učenje novih jezika.

Ono što je napravio Džeko dugo će se pamtiti, ovo nisu uspjeli ni Ronaldo, ni Immobile, ni Icardi: Dijamantovih 28 golova iz igre još uvijek niko nije nadmašio u Italiji!

Vijećnica Demokratske fronte u Srebrenici nakon prozivki: “Teško mi je slušati lekcije koje iz udobne fotelje dijeli Predrag Kojović”