Burno na Hadžibegićevom pressu: Nervozni Zvjezdan Misimović upao, opsovao pa zalupio vratima

Nakon katastrofe u Zenici i poraza od Luksemburga u četvrtom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, osjetile su se tenzije i nervoza na konferenciji za medije selektora Faruka Hadžibegića.

Konferencija za medije na Bilinom Polju trajala je više od sat vremena.

Bilo je tu mnogo pitanja za selektora nakon katastrofalnog prvog dijela kvalifikacija u kojem je BiH osvojila tri boda u četiri kola, izgubivši tri uzastopna duela bez postignutog gola.

Postavljalo se i pitanje ostavke selektora Hadžibegića, no jedan detalj mnoge je iznenadio, a dogodio se baš na konferenciji za medije.

U njenom finišu, kada je potrajala već oko sat vremena, sportski direktor reprezentacije BiH Zvjezdan Misimović vidno nezadovoljan “upao” je u prostorije gdje se “pressica” održavala te u obraćanju PR-u Nogometnog saveza BiH nešto opsovao.

Nakon toga, Misimović je zalupio vrata i tako izazvao revolt dijela novinara koji su smatrali da je psovka nekadašnjeg Zmaja bila upućena baš njima.

Nije poznato kome je i zašto Misimović uputio psovku, no vidno je bilo nezadovoljstvo.

Nakon toga, čak su reagovali i predstavnici saveza koji su nezadovoljnim medijskim radnicima objasnili kako Misimović nije njima psovao, već je imao određenu poruku PR-u Nogometnog saveza BiH.

Podsjetimo, BiH je u Zenici doživjela jedan od najbolnijih poraza u svojoj historiji pošto je bila nemoćna protiv Luksemburga (0:2).

To znači da su nam ostale samo još matematičke šanse za direktan odlazak na Evropsko prvenstvo jer nam ta mjesta bježe namjanje sedam bodova – prenosi klix.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.