Burno u hrvatskom političkom spektru Zoran Milanović javno poručio: “Dragan Čović se zamjerio Andreju Plenkoviću, sada će mu se ovaj svetiti”

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović danas je kazao da premijer Hrvatske Andrej Plenković stvara iluziju da preko par ljudi koje zna u Evropskoj uniji može pomoći Draganu Čoviću.

“Plenković je pokušao stvoriti iluziju da preko dvije osobe može nešto napraviti u BiH. Zna se da se neće ništa dogovoriti i da se potrošilo vrijeme te se vratio u BiH. Ovo je sad očekivano ponašanje Čovića, ali on nije imao izbora, to je obrambena pozicija.

To nije stvar HDZ-a, to je stvar hrvatskih interesa tamo. Plenković živi u svom paralelnom svijetu”, rekao je Milanović o Čovićevom odustajanju od dolaska na sastanak.

Dodao je da trenutno traje komapadnje hrvatskog političkog korpusa.

“Od Čovića su se tražile neke stvari koje spadaju u politički protuprirodni blud. To nije eksces. To je nečasno, u koju situaciju ga dovode ovi iz Zagreba”, kazao je Milanović.

Potom je dodao da kako stvari stoje, Čović neće biti kandidat za člana Predsjedništva BiH.

Podsjetimo, Čović je putovao u Brisel, ali je odbio učestvovati na sastanku jer je prisutan bio i Željko Komšić, kojeg Čović i HDZ ne priznaju za člana Predsjedništva BiH – prenio je Klix.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.