Čak osam kandidata iz BiH u večerašnjem finalu “Zvezda Granda”, upoznajte sve takmičare, donosimo cijelu listu!

U večeri iza nas je napeto polufinale takmičenja ”Zvezde Granda” u kome se predstavilo 26 kandidata kroz 13 duela.

Šesnaest mjesta u finalu bilo je rezervisano samo za one najbolje, koji će večeras uživo pjevati u velikom finalu pred publikom iz čitavog svijeta.

U nastavku teksta saznajte sve o pjevačima koji će se večeras u direktnom prenosu od 21 h na Prvoj televiziji, kao i kanalima Nova BiH i Kanalu 5, boriti za laskavu titulu “Zvezde Granda”!

U večeri iza nas je napeto polufinale takmičenja ”Zvezde Granda” u kome se predstavilo 26 kandidata kroz 13 duela.

Šesnaest mjesta u finalu bilo je rezervisano samo za one najbolje, koji će večeras uživo pjevati u velikom finalu pred publikom iz čitavog svijeta.

Čak osam kandidata dolazi iz BiH.

U nastavku teksta saznajte sve o pjevačima koji će se večeras u direktnom prenosu od 21 h na Prvoj televiziji, kao i kanalima Nova BiH i Kanalu 5, boriti za laskavu titulu “Zvezde Granda”!

1. Hanad Džehverović ima 28 godina i dolazi iz Zenice. Hanada smo upoznali još u prošloj sezoni, ali je sreću u takmičenju odlučio da okuša još jednom, što se ispostavilo kao prava odluka.

U slobodno vrijeme se bavi fudbalom i fitnesom. Vrline su mu što je iskren i lojalan, a mana što zne da bude tvrdoglav. U sezoni 2021/2022 brani boje tima Đorđa Davida. Oženjen je i ima sina.

2. Nenad Osmanović ima 19 godina i dolazi iz Pirota.

Osim što voli da pjeva i svira, za sebe kaže da je veoma pozitivan ali često i tvrdoglav.

Muzički uzori su mu Adil Maksutović, Šerif Konjević i Šaban Šaulić, čije pjesme je pjevao i kroz takmičenje u kojem mu je mentor Violeta Miljković.

3. Sandra Mladenović ima 18 godina i dolazi iz Niša. Iako joj je puno ime Aleksandra, zbog starije kolegice istog imena i prezimena, sa mentorkom Anom Bekutom odlučila je da se kroz takmičenje ali i ubuduće predstavlja skraćenicom kako ne bi dolazilo do zabune.

Voli muziku svoje mentorke ali i Snežane Đurišić, čije pjesme rado i odlično pjeva.

4. Nermin Handžić ima 18 godina i dolazi iz Tešnja, Bosne i Hercegovine.

Publika je Nermina upoznala još u takmičenju ”Neki novi klinci” u kojem je osvojio treće mjesto, a u ”Zvezdama Granda” učestvuje kao pulen Viki Miljković.

Trenutno pohađa gimnaziju, a u slobodno vrijeme voli da igra fudbal. Kaže da je prije svega human i pozitivan čovjek, a kod sebe ne voli što je brzoplet.

Muzički idol mu je Šaban Šaulić.

5. Vatrena crnka Maja Milutinović, iz tima Cece Ražnatović, dokaz je da se upornost uvijek isplati jer je nakon pet godina učestvovanja u ovom šou programu konačno stigla do finala.

Maja Milutinović ima 26 godina i dolazi iz Niša. Završila je srednju muzičku školu i po zanimanju je pjevačica.

Bavila se plesom i glumom i učestvovala na brojnim dečjim festivalima. U slobodno vrijeme druži se sa prijateljima i porodicom. Sebe opisuje kao prirodnu i iskrenu osobu i smatra da je dobar čovjek.

6. Kenan Dervišević ima 22 godine i dolazi iz Zenice a u ”Zvezdama Granda” mentor mu je bio Dragan Stojković Bosanac.

Bavi se pjevanjem, a za sebe kaže da je komunikativan. Najveća mana mu je što je tremaroš. Šaban Šaulić mu je muzički idol.

7. Takmičar koji može da kaže da je zbog takmičenja ”Zvezde Granda” podnio najveću žrtvu jeste Srđan Stanić.

Naime, ovaj devetnaestogodišnjak rodio se i odrastao u Švedskoj gde je završio osnovnu i srednju šklolu, da bi se prije dvije godine vratio u Bosansku Gradišku odakle vuče korjene, i učestvovao u najpopularnijem muzičkom takmičenju.

Srđanu je ovo druga sezona takmičenja i brani boje tima Aleksandra Milića Milija.

8. Iako je student Muzičke akademije odsjek flauta, Tamara Živković (21) iz Kotora željela je da svoju karijeru gradi na Grandovoj sceni i okuša se u drugačijoj muzici, što ju je radom sa mentorkom Anom Bekutom dovelo do direktnog prolaska u finale.

9. Mustafa Mehić ima 22 godine i dolazi iz Gradačca, Bosna i Hercegovina.

Po zanimanju je građevinski tehničar, ali se bavi isključivo pjevanjem. U slobodno vrijeme voli da igra fudbal i ide na pecanje.

Za sebe kaže da je skromna i fina osoba, puna samopouzdanja. Muzički uzor mu je Dženan Lončarević, a u takmičenju je bio pulen Marije Šerifović.

10. Atraktivna Andrijana Petrušovska dolazi iz Skoplja i ima 21 godinu.

Kroz takmičenje ”Zvezde Granda” zajedno sa mentorom Đorđem Davidom pokazala je ne samo svoje vokalne sposobnosti već i nevjerovatnu moć transformacije i smisao za scenu i oblačenje, što su žiri i publika znali da nagrade.

11. Drugi finalista iz tima Cece Ražnatović jeste Alem Bajrović koji ima 27 godina i dolazi iz Sarajeva.

Po zanimanju je zubni tehničar, a pjevanjem se bavi profesionalno,i redovno nastupa. Trenira fitnes, voli da boravi u prirodi i šeta.

Za sebe kaže da je samouvjerena, uporna i tvrdoglava osoba. Muzički uzor mu je Saša Matić.

12. Željko Vukčević ima 22 godine i dolazi iz Podgorice. Publika je Željka upoznala tokom prošle sezone kao člana tima Marije Šerifović, u kojoj je takmičar dogurao do polufinala, a ove godine osmjehnulo se i zasluženo finale.

Završio je trgovačku školu, a u slobodno vrijeme voli da kuha. Mentor van takmičenja bio mu je dugogodišnji poznanik i prijatelj Danijel Alibabić.

13. Meliha Imširović, iz tima Marije Šerifović, ima 19 godina i dolazi iz Gradačca, Bosna i Hercegovina.

Iako je završila medicinsku školu, pjevanje joj je oduvek bio hobi, a kao svog najvećeg uzora vidi Aleksandru Prijović.

14. Velid Handžić ima 24 godine i dolazi iz Kaknja, Bosne i Hercegovine. Po zanimanju je elektrotehničar, ali voli da pjeva.

U slobodno vrijeme igra fudbal. Kad su vrline i mane u pitanju ostvalja drugima da procjene.

Njegov muzički uzor je Šaban Šaulić, a kroz takmičenje je osvjetlao obraz mentorki Snežani Đurišić.

15. Nikolina Đekanović (22) iz tima Aleksandra Milića Milija, rođena je u Doboju sa trenutnim prebivalištem u Banja Luci.

Po zanimanju je muzički saradnik, a kako kaže najveća mana joj je manjak samopouzdanja.

16. Aleksandar Josifovski ima 28 godina i dolazi sa Ohrida, Makedonije. Završio je gimnaziju i trenutno radi kao ton majstor.

U slobodno vrijeme voli da crta, da se druži i izlazi sa društvom. Za sebe kaže da je veoma emotivna osoba.

Obožava rok muziku, a omiljeni bend mu je “Scorpions”. Kroz pune tri godine a dvije sezone takmičenja ”Zvezde Granda” ostavio je najveći utisak na publiku kao rok izvođač, a pod nadzorom mentora Đorđa Davida.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.