Ceca ispričala otvoreno u studiju: “Uhvati mene Bosanac pod ruke i kaže: “Da dođeš ti kod čika Bosketa, da tebe Boske nauči da govoriš i da pjevaš”

Još jedna interesantna emisija Zvezda Granda donijela je neke neobične i zaboravljene priče.

Popović je pručio da je dosta modernih pjesama i kratkrotrajnih hitova.

Došao je momenat da se ožive neke davno zaboravljene pjesme, kojih se neće sjetiti baš sve generacije.

“Da se podsjetimo hitova iz ‘45, ‘55, i ‘65- rekao je Popović a onda je studiom odjeknula partizanska pjesma ”Po šumama i gorama” koju su pjevali sa žarom svi članovi žirija, osim Marije Šerifović, koja se smješkala i iščuđavala kolegama.

Jasno je da je upravo Marija pripadnik generacija koje nisu poznavaoci ovih pjesama, poput njenih nešto starijih kolega.

Neslaganja između Cece Ražnatović i Dragana Stojkovića Bosanca su se izgleda stišala, te je pjevačica ispričala anegdotu koju ju doživjela sa producentom.

– Uhvati mene Bosanac pod ruke i kaže on meni: ”Da dođeš ti kod čika Bosketa, da tebe čika Boske nauči da govoriš i da pjevaš”- ispričala je Ceca kroz smijeh čemu su se smijali svi, a naročito akter priče, čika Bosanac.

Na Cecu možda nije slab, ali pod Bekutinim pritiskom Bosanac očigledno popušta, te su ga napali da je upravo zbog kolegice povukao glas koji je prethodno dao jednom kandidatu.

-Nisam zbog toga povukao – pravdao se on, dok je Ceca rekla da je čula Bekutine opaske- Jesam mu rekla da ne glasa- priznala je Ana.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.