Cijeli Tešanj čeka koncert za doček pobjednika Zvezda Granda Nermina Handžića, načelnik Suad Huskić poslao poruke: “Odavao je dignitet i ugledno je predstavio i svoje roditelje i cijelu opštinu Tešanj!”

Mladi Tešnjak Nermin Handžić ubjedljivo je pobijedio u Zvezdama Granda, a njegov otac Hasko nam je potvrdio da je odmah nakon pobjede dobio poziv od općinskog načelnika Suada Huskića.

S obzirom da Tešnjaci željno iščekuju doček i koncert za Nermina, tražili smo od Huskića da nam kaže kako teku pripreme za taj događaj.

“U stalnoj smo komunikaciji sa porodicom, sa roditeljima i Nerminom. Sve je još u radnoj verziji, tako da neke detalje ne možemo iznositi u javnost. Ni lokaciju, ni vrijeme…

Sve će biti pripremljeno u saglasnosti sa Nerminom, njegovom porodicom, Grand produkcijom i lokalnom zajednicom”, kazao je za Bhdijaspora.net Huskić.

Kako nezvanično saznajemo, koncert bi mogao biti održan u utorak navečer, ali ćemo svakako obavijestiti javnost kada termin i lokacija budu službeno objavljeni.

Huskić je na kraju razgovora uputio poruku pobjedniku “Zvezda Granda”.

“Osjećam stvarno da su građani zadovoljni i sretni zbog uspjeha Nermina Handžića. Bitno je naglasiti da je on sve vrijeme stasavanja u ovakvu zvijezdu bio primjeren, odgojen mladić. To je pokazao i izborom pjesama, načinom izvođenja, svojim ponašanjem, nastupima…

Odavao je dignitet i ugledno je predstavio i svoje roditelje i cijelu opštinu Tešanj. Očekujem i vjerujem da će sam njegov dolazak u Tešanj biti na primjeren način organiziran i mi ćemo mu svakako biti podrška”, zaključio je Huskić u razgovoru za Bhdijaspora.net.

Kontaktirali smo i Nerminovog oca, Hasana Hasku Handžića. Šta je sve rekao za Bhdijaspora.net, nakon pobjede sina, čitajte na linku ispod.

Otac pobjednika Zvezda Granda, Hasan Hasko Handžić se oglasio: “Ovo je pobjeda svih nas. Mislim da smo uspjeli ujediniti grad i to je ono što ima najveću vrijednost”

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.