Cristiano Ronaldo dolazi u Zenicu, ovo su detalji njegovog boravka u hotelu

Reprezentacija Portugala predvođena Cristianom Ronaldom nakon 12 godina ponovo dolazi u Zenicu, a donosimo vam detalje njihovog boravka u Hotelu Zenica. Dolazak reprezentacije Portugala u Zenicu najavljen je prije nekoliko mjeseci, a posljednje finese bit će dogovorene danas u toku dana. Njihova baza, kao i prethodni put bit će Hotel Zenica koji će tri dana u potpunosti biti zatvoren za javnost.

Portugalska reprezentacija rezervisala je cijeli hotel samo za sebe želeći potpuni mir i koncentraciju pred meč s reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a njihov dolazak je planiran za sutra.

Policija će već danas pregledati sve sobe u kojima će boraviti tim iz Portugala te ih zapečatiti do dolaska gostiju.

Među njima, kako je jutros potvrđeno, uprkos izborenom plasmanu na Evropsko prvenstvo, bit će i Cristiano Ronaldo koji, kako saznajemo, nije imao posebne zahtjeve.

“Zadovoljni smo što je reprezentacija Portugala ponovo odabrala Hotel Zenica za mjesto boravka tokom posjete Zenici.

Danas smo imali i posljednje kontrole njihovog tima na čelu s menadžerom Carlosom Fererom te kuharom Luisom Daniel Aveirom.

Što se tiče zahtjeva, nisu imali neke posebe želje, a mi smo uradili sve što je u našim mogućnostima tako da su zadovoljni svime što smo pripremili dodavši da je i više od onog što su očekivali”, kazala je izvršna direktorica Hotela Zenica Jasmina Beganović za Klix.

Ronaldo će boraviti u sobi broj 507, na 5. spratu Hotela Zenica, koja nosi ime po njemu i u kojoj je boravio posljednji put, a sve zbog broja 7 na njegovom dresu.

Sa sobom vodi i svoje privatno obezbjeđenje koje će ga čuvati prilikom boravka u Hotelu Zenica, a ispred hotela i u hotelu će biti angažovano i dodatno policijsko osiguranje.

Soba u kojoj će Ronaldo odsjesti ne ističe se previše od soba drugih reprezentativaca Portugala. Standardni krevet, radnim stol i fotelje, toalet sa kadom te pogled prema atletskom stadionu Kamberovića polje.

Hotel Zenica raspolaže i s apartmanima te predsjedničkim apartmanom, ali to nije bio zahtjev delegacije za Ronalda niti za nekog od reprezentativaca.

Kada govorimo o hrani, nju će pripremati kuhari Hotela Zenica pod nadzorom tima portugalske reprezentacije, a meni još uvijek nije poznat.
Posljednji put Ronaldo je osim dogovorenog menija tražio i supu od povrća te veće količine leda.

Menadžment hotela je poručio da će učiniti sve kako bi boravak selekcije Portugala u Hotelu Zenica bio što ugodniji kao i svaki put do sada.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.