Cristiano Ronaldo “ispoštovao” zeničke ugostitelje, pogledajte fotografiju koja se pojavila

Cristiano Ronaldo prva je zvijezda Portugala, koji u Zenici igra protiv Bosne i Hercegovine u kvalfikacijama za Evropsko prvenstvo. Ronaldomanija nastupila je od trenutka kada je planetarna fudbalska zvijezda najavila da stiže u Bosnu i Hercegovinu.

Veliki broj navijača sa transparentima dočekao je Portugalca na sarajevskom aeodrodmu, a iste scene dočekale su ga i u Zenici, gdje su izabranici Roberta Martineza stigli jučer u popodnevnim satima.

Reprezentativci Portugala danas su imali i mini šetnju u neposrednoj blizini Hotela Zenica u kojem su odsjeli te tako izazvali nevjerovatnu euforiju.

Portugalske zvijezde na čelu sa Cristianom Ronaldom danas su nakon doručka odmarali u svojim sobama.

Potom su prošetali parkingom Zenica City Centra i tako izazvali veliku euforiju prolaznika i fanova koji su bili u neposrednoj blizini hotela od jutarnjih sati kako bi vidjeli Ronalda.

Zajedno su uglas uzvikivali njegovo ime, a veliki broj pripadnika policije bio je zadužen za sigurnost i neometanu šetnju Portugalaca.

Među njima je bio i Iranac Mohammadreza Noruzei koji od jučer pokušava Cristianu Ronaldu uručiti skupocjeni tepih kojeg je ručno napravila njegova porodica za njega.

Portugalski reprezentativci su se nakon šetnje koja je prvobitno bila planirana drugom rutom, ali zbog publike koja se okupila je promijenjena, uputili ponovo u hotel gdje će do kraja dana imati sastanke, ručak i odmor.

Nakon toga idu prema stadionu Bilino Polje gdje će u 20:45 odigrati susret sa bh. reprezentacijom.

Zenički kuhari i ugostitelji zaduženi su da Ronadlu i gostima ništa ne fali, a sudeći po fotografijama, 38-godišnjak će zadovoljno napustiti našu zemlju.

Pogledajte…

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.