Cure “cirkusni” detalji i izlaze na vidjelo: Članovi SNSD-a na sramni skup u Banja Luci zvali i nastavnike, pozive slala i direktorica škole

Boračka organizacija RS danas je navodno u svojoj organizaciji Banja Luci održala skup pod nazivom “Sloboda”.

Iako je skup definiran kao nestranački, brojne fotografije pokazuju kako iza organizacije ovog događaja stoji SNSD.

Naime, poruke o održavanju skupa i dolasku na ovaj događaj poslane su između ostalog i nastavnicima banjalučkih osnovnih škola.

Sve je ličilo na loše isceniran cirkus

U porukama koje su upućene nastavnicima u Banja Luci, stoji kako bi ostankom kod kuće, umjesto dolaskom na događaja, pokazali odsustvo ljubavi i brige za roditelje, braću i sestre, kao i za sinove i kćeri.

“Jer nije nam važno koja se sila nadvila nad nama, nego koju svetinju treba da sačuvamo. Pozovite i sve one koji su vam dragi i do koga vam je stalo, da dođu i budu dio nas”, stoji u poruci koja je upućena nastavnicima osnovnih škola.

Poziv nastavnicima uputila je i direktorica Osnovne škole “Vuk Stefanović Karadžić” Tatjana Vilendečić koja je naglasila kako je dolazak za članove SNSD-a obavezan.

“Zaposleni u osnovnim školama će se okupiti ispred škole Georgi Stojkov Rakovski. Pošto trebam da sačekam aktiviste i simpatizere u Rosuljama naći ćemo se kod škole pa ćemo skupa do Trga.

Potvrda aktivista koji dolaze možete poslati meni viber porukom ili u grupu s obzirom da sutra treba da se predaju spiskovi ljudi koji dolaze na miting podrške”, stoji u poruci direktorice osnovne škole – javio je Klix.

Inače, Boračka organizacija Republike Srpske (BORS) je odlučila stati iza skupa nakon odluke visokog predstavnika Christiana Schmidta o suspenziji Zakona o nepokretnoj imovini RS-a i američkih i britanskih sankcija koje su uvedene Miloradu Dodiku i Željki Cvijanović.

Ovaj skup dolazi u trenutku kada se u manjem bh. entitetu spinuje o navodnom planu otmice člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, a tzv. analitičari su se razbacivali teorijama da njegovo kidnapovanje sprema EUFOR, NATO i britansko-njemačke službe.

A danas se prijetilo i visokom predstavniku Christianu Schmditu…

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.