Da li je ovo nova Džejla Ramović? Pogledajte kako je mlada Bosanka oduševila Mariju, Bosanca, ali i cijeli žiri Zvezda Granda!

Kao što je i bilo očekivano, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, Meliha Imširović (18) iz Gradačca, BiH, osvojila je svih šest glasova kada je nastupila sa pjesmama ”Javi se oteraj tugu” i ”Požuri ljubavi”.

– Ti si bila u ”Nekim novim klincima”? -pitao je Saša a kada je Meliha potvrdno odgovorila, dodao je:

– Mi smo ih sve pripremali jednog dana za ”Zvezde Granda” i to se čuje.

– Meni strašno liči na Džejlu. Po finoći, tačnosti u pjevanju, osobenosti. Marija te je sašila. Prelijepo izgledaš na stejdžu, on ti pripada. “Alal vera” jer ja otprilike znam koliko su teške ove pjesme – iskreno je komentarisao Đorđe David.

– Sugestivna si dok pjevaš, prenosiš energiju na nas. Bravo djevojčice! – dodala je Ceca, a zatim je Bosanac dao svoj sud na sebi svojstven, duhovit način.

– Može li ljubavnik da kaže? Tvoj nastup je ubjedljiv, nažalost ostaješ kod Marije, upropastit će te čim ti da svoju pjesmu. Šalim se. Ti si perfektna – rekao je Bosanac.

– Ona je jedna od polsušnijih đaka. Bravo Meliha, hvala što si me učinila ponosnom. Bila si bez greške – rekla je mentorka Marija za kraj.

Pogledajte Melihin nastup.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.