Da li je ovo nova Džejla Ramović? Pogledajte kako je mlada Bosanka oduševila Mariju, Bosanca, ali i cijeli žiri Zvezda Granda!

Zabava Ženska posla

Kao što je i bilo očekivano, kandidatkinja iz tima Marije Šerifović, Meliha Imširović (18) iz Gradačca, BiH, osvojila je svih šest glasova kada je nastupila sa pjesmama ”Javi se oteraj tugu” i ”Požuri ljubavi”.

– Ti si bila u ”Nekim novim klincima”? -pitao je Saša a kada je Meliha potvrdno odgovorila, dodao je:

– Mi smo ih sve pripremali jednog dana za ”Zvezde Granda” i to se čuje.

– Meni strašno liči na Džejlu. Po finoći, tačnosti u pjevanju, osobenosti. Marija te je sašila. Prelijepo izgledaš na stejdžu, on ti pripada. “Alal vera” jer ja otprilike znam koliko su teške ove pjesme – iskreno je komentarisao Đorđe David.

– Sugestivna si dok pjevaš, prenosiš energiju na nas. Bravo djevojčice! – dodala je Ceca, a zatim je Bosanac dao svoj sud na sebi svojstven, duhovit način.

– Može li ljubavnik da kaže? Tvoj nastup je ubjedljiv, nažalost ostaješ kod Marije, upropastit će te čim ti da svoju pjesmu. Šalim se. Ti si perfektna – rekao je Bosanac.

– Ona je jedna od polsušnijih đaka. Bravo Meliha, hvala što si me učinila ponosnom. Bila si bez greške – rekla je mentorka Marija za kraj.

Pogledajte Melihin nastup.

Leave your vote