Davor Dragičević žestoko poručio cijeloj državi BiH i dijaspori gostujući kod Hadžifejzovića: “Iznijet ću informacije koje nikad nisam!”

Davor Dragičević bio je jedan od gostiju u Centralnom dnevniku. Govorio je putem videolinka, a u međuvremenu su u studiju Centralnog bili Arijana i Muriz Memić, Davor Dragičević i Amina Hodžić Smajlović.

Dragičević se obrušio na mnoge pojedince. Itekako je isfrustriran presudama, bahtošću vladajućih, a kako ne bi i bio. Pa ovaj čovjek je sedmicama u šatoru boravio ispred Suda i Tužilaštva BiH.

U nastavku prenosimo šta je između ostalog otac Davora Dragičevića.

“Suzana je dobila presudu protiv Lukača”, otkrio je Dragičević.

“Pojedini političari su rođeni na kostima mog sina. Stavili su se u zaštitu ovog režima, a jedan od njih je Draško Stanivuković.

To su politički lešinari koji gledaju samo svoj interes. Zamislite da se nekom političaru nešto slično desi. Za sat vremena bi ubice bile otkrivene i procesuirane!

Stanivuković kupi poene preko strica kojeg nikad nije ni upoznao. Nijedan političar mi više ne smije ni prići. Oni svi rade sa Dodikom!

Dok se oni igraju bogova, ovako će nam biti! Mislite da VSTV određuje ko će biti sudija?! NE! To određuju Dodik, Bakir i Čović!

Postavili su svoje korumpirane ljude koji ih bez pogovora slušaju!

Poruka čitavoj BiH: “Iznijet ću sve što znam o ovoj državi!” Neka u live emisiju dođe Ozrenka Nešković i Milanko Kajganić! Neka dođu svi!

Ja sam hiljadu koraka ispred njih; ima još stvari koje čuvam! – poručio je Davor.

Pogledajte i snimak cijelog gostovanja.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.