Dijete teško povrijeđeno u nesreći u BiH, čeka se transport helikopterom u drugu bolnicu

Sedmogodišnje dijete teško je povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći u mjestu Orah kod Bileće i očekuje se njegov transport Helikopterskim servisom RS iz trebinjske bolnice u neku drugu zdravstvenu ustanovu, potvrđeno je u Bolnici Trebinje.

Dijete je zadobilo povrede glave i smješteno je na Odjeljenje intezivne njege.

Iz trebinjske bolnice kažu da je kontaktiran Helikopterski servis RS i da će od procjene ljekara zavisiti u koju će zdravstvenu ustanovu dijete biti prevezeno.

Osim djeteta teže su povrijeđena još tri osobe koje se nalaze na Odjeljenju intezivne njege trebinjske bolnice i njihovo zdravstveno stanje se prati.

Podsjećamo, muškarac je poginuo jutros oko 6.45 sati u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na magistralnom putu Trebinje – Bileća, u mjestu Orah, u blizini drevnog manastira Dobrićevo.

U Policijskoj upravi Trebinje, gdje je potvrđena ova saobraćajka, potvrdili su ranije da u nesreći ima i povrijeđenih osoba i da su svi prevezeni na dalju hospitalizaciju u Bolnicu Trebinje.

U Policijskoj upravi Trebinje je potvrđeno i to da je u pitanju sudar dva automobila, ali se tačan uzrok nesreće još ne zna jer se uviđaj tek završava – prenose Nezavisne.

Leave your vote

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.