Đorđe David otkrio detalje, najavljuje velike promjene u Zvezdama Granda: “Saša Popović će da “zabiberi””

Bliži se početak nove sezone najpopularnijeg talent šou programa “Zvezde Granda” u kojoj ćemo upoznati nove mlade pjevačke nade, ali i odabrati 16-og po redu pobjednika.

Jedan od nestrpljivih u tom cilju je i Đorđe David koji ne može da dočeka dan kada će da zauzme sudijsku,ali i mentorsku stolicu kojoj se posebno raduje zbog rada sa novim kandidatima.

Ekskluzivno za Grand Online najpoznatiji roker u takmičenju govorio je o ljetnjoj pauzi, odnosu među kolegama iz žirija, a otkrio je i šta to Saša Popović priprema u novoj sezoni.

-Iskreno se jako radujem početku još jedne sezone i druženju sa kolegama i kandidatima. Mislim da će biti dosta promjena, Popović će to da nam zabiberi kako samo on to zna. I siguran sam da će ova sezona biti još bolja i gledanija – kaže Đorđe za Grand Online i kroz osmijeh otkiva sa kim je od kolega bio u kontaktu tokom ljeta:

– Čuo sam se sa Cecom nekoliko puta, Ani sam naravno čestitao rođendan, sa Marijom sam se čuo dva puta. Naravno, sa Viki Miljković sam u stalnom kontaktu. Jedino se nisam čuo sa Bosancem, ali vidim da puno radi, da razvlači harmoniku (smijeh) na nastupima, pratim na Instagramu sve.

Kako mu je u prošloj sezoni sa Aleksandrom Josifovskim pobeda izmakla za dlaku, zanimaloih je da će u narednoj ići žustro ka cilju, ali i ko mu je najveća konkurencija ka pobjedi.

– Ne idem na pobjedu, mislim da smo Viki i ja prošle sezone stvarno dali sve od sebe, kao i druge kolege i rezultat se vidio. Meni je jedino važno da i ja, ali i moji kandidati damo maksimum na sceni, a na kraju publika odlučuje ko će pobijediti, ali i ko će imati veliku karijeru – odgovara.

Ne krije da je prezadovoljan cijelokupnim dosadašnjim uspehom njegovih kandidata, a posebno na odnos koji i dan danas ima sa svim svojim učenicima iz takmičenja.

– Ja sam ponosan na sve svoje kandidate, od prve sezone kada sam sjeo u stolicu, do danas. Raduje me njihov uspjeh i nadam se da će imati dosta posla na terenu. Ono što su mi svi kandidati rekli na kraju jeste to da kad su vidjeli kako sve izgleda, tudili bi se više od samog starta.

Ja ih pratim i podržavam, nadam se da će i Petrušovka i Josifovski, ali i svi moji raniji kadnidati ostvariti veliki uspjeh.

Meni je bitno da oni rade, ali da rade tako da žive za muziku, a ne od muzike. Velika je razlika kada radiš sedam dana u sedmici za 50 eura, to je život od muzike. A kada živiš za muziku imaš manje nastupa, ali su kvalitetniji – ističe Đorđe za Grand Online.

Osim obaveza u takmičenju, roker se raduje i novim muzičkim projektima na kojima uporedo vrijedno radi. Ove sedmice završava snimanje spota za obradu pjesme “Par godina za nas” čuvene grupe EKV, a spot se snima na nekoliko lokacija i kako kaže bit će nešto posebno.

-Želeo sam da uradim ovu pjesmu, konačno sam našao reditelja koji će to uraditi. Spot snimamo na nekoliko lokacija, EKV jeste specifična grupa, pa želim da sve bude kako treba. Mislim da će se publici svidjeti, u petak završavamo spot, poslije toga ulazimo u montažu i pjesma će brzo ugledati svjetlost dana – zaključio je Đorđe.

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.