Đula Drini iz BiH podigla na noge cijeli studio Zvezda Granda, Marija Šerifović oduševljena: “Ne znam koliko si visoka, ne znam koliko imaš kila, ali ta borba koja iz tebe izlazi. To je nešto nevjerovatno”

Grandova scena ove subote je bila posebno “užarena” kada je Đula Drini strastvenim izvođenjem Stojine pesme „Samo“ podigla sve prisutne na noge. Inače, u uzbudljivom duelu „Zvezda Granda“ su se našle sjajne Lejla Brčaninović i Đula Drini koje su imale spektakularne nastupe, međutim, Lejla je osvojila četiri glasa, dok je Đula Drini prošla direktno u naredni krug.

Svi članovi žirija su bili oduševljeni duelom između Lejle i Đule, a njihovo pjevanje ostavilo je snažan utisak i na publiku u studiju.

Žiri nije štedio riječi za obje kandidatkinje, ali je simpatije ipak pobrala Đula.

–Ja sam dala podršku i jednoj i drugoj djevojci. Ovo je bio sudar dva titana. Odlične ste bile, svaka čast, sretno – rekla je oduševljeno Ceca, a zatim je Marija prokomentarisala, ističući da je šokirana Đulinom borbom na sceni:

–Đulo, rašila si i sašila. Ne znam koliko si visoka, ne znam koliko imaš kila, ali ta borba koja iz tebe izlazi. To je nešto nevjerovatno, kada to vidim, baš me briga za neke greške. Tako se takmiči, bravo.

Ana Bekuta je pohvalila Đulinu energiju tokom čitavog nastupa, te je istakla bi svi trebalo da se ugledaju na nju i njenu borbu.

–Đula to kad uzme ona ne pušta, bori se kao lavica do kraja. Dobra si pjevačica i samo tako nastavi. Slušaj Bosanca, lijepo te je pripremio gospodin Bosanac – rekla je ona, na šta se Boske našalio.

-Nismo se mi vidjeli – dodao je, te je Ana odgovorila:

-Pa znam, zato te i zezam.

Đorđe David je uporedio Đulu sa čuvenim bokserom zbog njene zapažene borbe na sceni.

-Ti si Mike Tyson u maloj bočici, definitivno. To je strašno, pogotovo druga pjesma, gdje pokazuješ sve što možeš da uradiš – rekao je on, a zatim je Snežana Đurišić prokomentarisala ističući da su obje kandidatkinje ostavile sjajan utisak na nju:

–Lejla, bila si deset koplja bolja od prošlog puta, kretala si se, imala si osmijeh, imala si vedrinu. Ta pjesma od Viki ti je baš, onako, legla. Meni se to dopalo, druga mi nije bila ni bitna, zato sam ti i dala glas. Što se Đule tiče, ne znam šta da kažem. Jedino što u ovoj priči ne ide ta haljina. Tebi bi trebalo dati pantalone, čizme, jedan bič i udri. Svaka ti čast, izgledaš kao lutka.

Nakon toga, Đulin ponosni mentor Boske je ustao sa stolice i sa oduševljenjem prišao njoj da joj čestita i poljubi.

Video snimci sa interneta

Pročitajte više

Log In

Forgot password?

Forgot password?

Enter your account data and we will send you a link to reset your password.

Your password reset link appears to be invalid or expired.

Log in

Privacy Policy

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.